Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Gelu

#29378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-11-19 12:25

#29377: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 Ba asta, de vi toata ziua cu poze, cifre colorate si le prezinti la nesfarsir, mai, tu ai probleme grave. Fa o pauza de 2-3 zile, pune-ti ordine in ganduri si apoi....lasa-ne, ca esti al dracului de obositor.

Raspunsuri

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#29379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-11-19 12:34:55

#29378: Gelu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă AVOCATII TUTUROR CREDITORILOR SI DISPONIBILIZATI CARE AU PROCES SUNT IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC PE PROCCEDURA INSOLVENTEI LEGII 85/3006 FALIMENT OLTCHIM

 Gelule, daca nu te intereseaza poti sa ne lasi, de obositi ca tine nu avem nevoie, iar de atatia ani sunteti obositi si azi se poate decide falimentul si sfarsitul combinatului Oltchim ori in urmataorele termene sa fie decisiva sau sa se relaneze un plan de reorganizare si sa prezinte tabelul final de creante pentru evitarea situatiei, asta decide judecatorul de caz. Poate oboseala voastra ne-a adus aici si va repostez pana va obositi devinitiv si poate va treziti pentru ca asa nu se mai poate sa fiti inganfati, total absenti de la realitate, rupti de adevar si cu multe carente in a gandii si voi ceva. Iar despre ce este postat sus, trebuie sa te intereseze daca ai legatura cu Oltchim, daca nu lasa-ne in pace!!!!!!!!!!! Tot ce este postat se rediscuta in fata judecatorului, chiar acum. Poate tu esti angajat, insa sa sti ca te priveste si pe tine, fiind vorba si de salariile tale si viitorul tau daca mai exista in Oltchim si a multor altor angajati.

Marian

#29380 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-11-19 12:54:22

#29378: Gelu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 Ba Gelu, ce dracu ai patit???? Tu chiar dovedesti oboseala si indolenta. Pe ce lume esti?


Musafir

#29381 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-11-19 13:32:38

#29378: Gelu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 Da ba gelule, n-avem ba ce face si noi, tu ai vrea sa citesti injuraturi si porcaieli pe aici si te simti frustrat de poze, vai ce oameni mai sunteti si voi,  numai cancan asteptati si barfa proasta.

creanta obsedanta

#29390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-11-19 18:22:33

#29378: Gelu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 "Ba asta, de vi toata ziua cu poze, cifre colorate si le prezinti la nesfarsir, mai, tu ai probleme grave. Fa o pauza de 2-3 zile, pune-ti ordine in ganduri si apoi....lasa-ne, ca esti al dracului de obositor."

Gelule, lasa-l tata ca asta e bolnav (e mai bolnav decat Fota) , nu ai vazut ce meciuri trag eu cu el pe acesta petitie si el o tine pe a lui?

Asta vrea sa demonstreze lu masa, lu tasu, lu nevastasa si la copii cit e el de dastept. E boala lui frate si nu ai ce-i face. Multumeste-te ca nu ai boala lui