Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29048 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPO

2014-11-13 22:24

#29043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBI 

 VAD CA TU CONTINUI IN FELUL TAU SI ANUME ACELA DE A COPA SI TRANSMITE MAI DEPARTE FARA A FI IN STARE SA DEZVOLTI CU CREIERASUL TAU BOLNAVIOR. VEZI TU "SCUMPUL" MEU COLEG AI INCEPUT SA-MI COPIEZI PRECUM UN PAPAGL EXPRESIILE GEN "CREANTA OBOSITA"

Raspunsuri

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#29049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA D

2014-11-13 22:29:44

#29048: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPO COPIEZ SAU RE.RE.RE.RE REPOSTEZ CEEA CE EU AM PUBLICAT SI-MI APARTINE, PENTRU A NU MAI MANCA TU CACAT DEJECTAND CA UN NEMERNIC  SI SA INGHITI CU CIFA DE CACAT IMPUTITULE, SA-TI STEA IN GAT, MAI STAI O TURA...

 RAMAI O CREANTA OBOSITA.

#28950: o creanta obsedanta - Re: Re: Re: Re: Re:  n-as mai re.re.re ..., daca ai intelege si tu ceva din tot ce  este public aici, ori tu numai vorbe goale ai spus si fara sens.

 Eu nu o sa te invat sa citesti si mai mult de atat sa si pricei sau sa intelegi si tu ceva din tot ceea ce este pe petitie si din viata de zi cu zi.  Re., Re, Re, Re, Repetarea...., este pentru tine si caposenia ta, doar, doar, doar vei intelege si tu ca lucrurile sunt  similare in insolventa si la altii si lucrurile sunt legale in legea insolventei 85/2006 faliment Oltchim, care vrei tu, sau nu vrei tu, vreau eu, sau nu vreau eu, ele isi urmeaza in final si aspectele petrecute la altii si in legea insolventei, care tu nu le crezi si le interpretezi la greu.

Scz., ma intrerupe ponta si dragnea  cu minciunile lor  care le declara la tv acum.

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

ITI MERITI SOARTA SI AI GASIT MULTI  FRAIERI CARE TE-AU SI CREZUT IN CEEA CE SPUI SI  CU CE TE OCUPI TU CREANTA OBOSITA.