Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#29034 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL

2014-11-13 21:55

#29028: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHI AI SARIT DE LA CAI DE CARE ATI MANCAT VOI CACAT SI DE CAND V-AM PUS PE TRASEU ACUM IMITATI CA PAPAGALII, OBOSTILOR, MAI TRAGETI O CAZMA IN CAP SI MAI STAI O TURA...

 Despuiatule si credulul balivernelor pe care le exprimi, tu ai fost trimis acasa pe un plan de reorganizare bolovane, acesta este iar completat si re.re.re pana la planul final de creante si dupa AGA planul final reorganizare, ori tu cum stai cu capul in closet si injuri ca un nemernic pe toti, poate n-ai aflat pana azi, tabelul final de creante il depune pe data de 19 noiembrie 2014, asa ca tu ramai creanta obosita si certaretul si imbarligatorul de serviciu....!!!!!!!!!!

#28950: o creanta obsedanta - Re: Re: Re: Re: Re:  n-as mai re.re.re ..., daca ai intelege si tu ceva din tot ce  este public aici, ori tu numai vorbe goale ai spus si fara sens.

 Eu nu o sa te invat sa citesti si mai mult de atat sa si pricei sau sa intelegi si tu ceva din tot ceea ce este pe petitie si din viata de zi cu zi.  Re., Re, Re, Re, Repetarea...., este pentru tine si caposenia ta, doar, doar, doar vei intelege si tu ca lucrurile sunt  similare in insolventa si la altii si lucrurile sunt legale in legea insolventei 85/2006 faliment Oltchim, care vrei tu, sau nu vrei tu, vreau eu, sau nu vreau eu, ele isi urmeaza in final si aspectele petrecute la altii si in legea insolventei, care tu nu le crezi si le interpretezi la greu.

Scz., ma intrerupe ponta si dragnea  cu minciunile lor  care le declara la tv acum.

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

ITI MERITI SOARTA SI AI GASIT MULTI  FRAIERI CARE TE-AU SI CREZUT IN CEEA CE SPUI SI  CU CE TE OCUPI TU CREANTA OBOSITA.

Raspunsuri


Musafir

#29042 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZA

2014-11-13 22:10:14

#29034: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OL 

 Dar cum ti-au oprit ba ANAF-ul impozit pe salariile tale compensatorii daca ele sunt creante?

Dar cum ti-au oprit ba ANAF-ul impozit pe salariile tale compensatorii daca exista un litigiu in instanta asupra acestora?