Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#28086 Ăştia ne cred proşti... ?

2014-10-24 09:46

Raspunsuri


Musafir

#28088 „Nu mă duc eu să pup fiecare babă, vin ele la mine să mă pupe".

2014-10-24 09:52:55

#28086: - Ăştia ne cred proşti... ? 

 

Ion Cîlea: „Nu mă duc eu să pup fiecare babă, vin ele la mine să mă pupe"

 OCT 21, 2014  SCRIS DE  CLAUDIA STANCIU

 La ultima sa conferinţă de presă, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, a mărturisit că, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, a luat la pas tot judeţul.

El susţine însă că nu se duce să „pupe babele", aşa cum îl acuză adversarii politici.

„În ultima săptămână am intensificat la maximum deplasările în teritoriu. Am constituit două echipe: una condusă de mine şi de domnul vicepreşedinte Persu, iar alta condusă de Costi Rădulescu. Am reuşit o performanţă pe care nu a reuşit-o niciun partid, să mergem în tot judeţul, în toate localităţile. Şi continuăm din poartă în poartă! Săptămâna aceasta vom intensifica munca în teritoriu. Am hotărât să constituim trei sau patru echipe şi să cuprindem mai în detaliu tot judeţul.

Am constatat în campanie că vâlcenii îl votează pe Victor Ponta. Toţi au sărit de gâtul meu şi au zis că mă susţin.

Nu e treaba cum se zice că mă duc eu să pup fiecare babă, vin ele la mine să mă pupe. Dacă mă pupă, eu ce să fac? Să renunţ la pupat? Şi mă pupă şi fete tinere! (...) E adevărat că mulţi mi-au zis: «Mai bine te votăm pe dumneata!». Dar eu le-am zis că dacă vor să mă ajute pe mine, să-l voteze pe Victor Ponta" – a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

http://www.voceavalcii.ro/2014102124423/