Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27712

2014-10-17 19:35

tu poți sa crezi ce vrei . aia de care vorbești tu e o chestie contabila, ca e corecta sau nu e alta discutie. nu are nicvio treaba ajofm cu compensatoriile

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27713 Re:

2014-10-17 19:37:28

#27712: -  

 Cred ca tu deviezi, Ok. Contabil s-au IMPOZITAT si sumele de bani ANAF pe acte la OLTCHIM. Hai sa discutam, "discutii" daca nu sti despre ce vorbim....

IN LEGEA AIA DE MA ABURESTI PE MINE, SCRIE FOARTE CLAR INSTITUTIILE PLATESC, NU SCRIE DE UNDE VIN BANII, OK, STATUL ROMAN CARE A DISPONIBILIZAT A DAT BANII SA SE PLATEASCA CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII, FIIND PATRON SI CONFORM ATRIBUTIUNILOR PE CARE LE ARE IN SOCIETATEA OLTCHIM RAMNICU VALCEA SI PE LEGEA 85/2006 SI TUTUROR LEGILOR, SUMA DE BANI CCM NU A AJUNS LA DESTINATAR, DISPONIBILIZATUL OLTCHIM.

  Disponibilizatii n-au primit sumele, unii au decedat intre timp.

http://www.agerpres.ro/economie/

https://www.youtube.com/watch?

ANAF, care a recunoscut suma intrata si impozitata de la Oltchim si azi AJOFM ( completat cu declaratia la aceea vreme a lui Mariana Campeanu, ministrul muncii)...!!!!!!!!!!!!

N-O MAI INVARTII, BANII AU FOST IN OLTCHIM SI SUNT BLOCATI, OK. POATE AUDE DNA-UL, DIICOT-UL, CELE SAPTE SERVICII...SA NE EXPLICE UNDE SUNT BANII???!!!!!! PENTRU CA APAR IN ACTE.

 

S-A PLECAT ACASA CU ACORD JUDECATORESC SI NU ESTE ILEGAL (SUB SEMNATURA SI PARAFA CELOR CARE AU FACUT DISPONIBILIZARE), ACTELE EXISTA CONFORME SI CU REALITATEA, INSA INCALCATE PENTRU CA NU S-AU ACHITAT SUMELE DE PLECARE ACASA, BA MAI MULT AU FOST IMPOZITATE INSA N-AU AJUNS LA DESTINATARUL CARE ESTE BENEFICIAR DE DREPT (SEAMANA CU DETURNAREA DE FONDURI BANI SALARII CAR OLTCHIM, BANI CARE SUNT LA MASA CREDALA, ACESTIA FIIND ALTE SUME DE BANI GENERATE INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA, INSA SUMA PE CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA IN  SC OLTCHIM SA )  IN FUNCTIE DE VECHIME GENERATE IN INSOLVENTA PRIN DISPONIBILIZARE COLECTIVA, SALARII PLATI COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA SI TREBUIAU ACHITATE URGENT, URMATORII FIIND CEILALTI  CREDITORI SPRE ACHITARE CONFORM LEGII 85/2006 ). ACESTEA VOR FI ACHITATE PENTRU CA ACTIONARUL MAJORITAR STATUL ROMAN A FACUT DISPONIBILIZARI COLECTIVE CONFORM PROCEDURII INSOLVENTEI  DE COMUN ACORD CU CREDITORII SI ACORDUL JUDECATORULUI-SINDIC DOVEDITE PE TOATE ACTELE DE DISPONIBILIZARE. SUMELE DE BANI NEAJUNGAND LA DESTINATARUL FINAL DISPONIBILIZATUL OLTCHIM, DOAR FIIND IMPOZITATE FARA A DEFINITIVA PLATA CATRE ACESTIA, FIIND INDREPTATITI PRIN LEGE DE AI PRIMII, SUMELE GENERAND SI ACESTEA DAUNE-INTERESE, CREAND PENALIZARI DE INTARZIERE VOITA A CELOR CARE NU ACHITA DE LA CURSUL VALUTAR BNR DE LA DATA PRODUCERII PRIN DECIZIE A DISPONIBILIZARII, CREAND PREJUDICII TUTUROR CELOR CARE TREBUIAU BENEFICIA DE ACESTE DREPTURI PE CARE I-A OBSTRUCTIONAT SA NU BENEFICIEZE LA RANDUL LOR DE ALTE DREPTURI LEGALE PENTRU CA APAREAU  AVAND SUMELE IMPOZITATE DE ANAF SI PENTRU INTARZIERILE SI ABATERILE DETURNARII SUMELOR DE BANI CATRE DESTINATAR DE LA DATA DISPONIBILIZARII SI PROMISE DE CATRE MINISTRUL MUNCII MARIANA CAMPEANU LA ACEEA DATA CARE GARANTA PENTRU CA ARE ACESTE SUME SI  VOR FI ACHITATE, DOVEDITE INTRE TIMP PENTRU CA N-AU AJUNS LA DESTINATARUL DISPONIBILIZAT OLTCHIM DOAR FIIND IMPOZITATI, ACESTE FAPTE ADUCAND PENALIZARI DE INTARZIERE PE CARE STATUL ROMAN TREBUIE SA LE ACHITE IMPREUNA CU CEI CARE AU SABOTAT PLATA SUMELOR RESPECTIVE LA ZI CONFORM LEGII 85/2006 CARE SPUNE FOARTE CLAR ACHITA SI TOATE LEGILE IN VIGOARE CARE SPUN ACHITA.

Deci HOTII sunt:

STATUL ROMAN.

SINDICATE.


Musafir

#27735 Re:

2014-10-19 05:31:25

#27712: -  

 MAI RAU: DON'SOARA DE LA AJOFM VORBESTE DE FAPT DESPRE CELE TREI SALARII PLATITE DIN FONDUL DE GARANTARE. CU ASTA SE OCUPA EA LA AJOFM.

DECI UNII VORBESC DESPRE CEVA AIA A INTELES ALTCEVA.

DAR ASA ESTE, NU ARE TREABA AJOFM CU COMPENSATORIILE

PAUL: NU UITA UN LUCRU, SINDICATELE SUNT FORMATE DIN OAMENI, RETINE CA DICULOUIU ARE INCA PESTE 1000 DE COTIZANTI, FIE CA E REPREZENTATIV FIE CA NU

LA FEL SI PARTIDELE POLITICE SUNT FORMATE TOT DIN OAMENI SI LA FEL SI STATUL
Facebook