Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#27705 Re: Re: Re:

2014-10-17 18:19

#27704: - Re: Re:  

 

 Daaaaa, ai inteles bine  SALARIILE COMPENSATORII, bani in Oltchim au fost, iar acum sunt blocati si trebuiau virati catre disponibilizati conform CCM, au murit oameni pentru banii astia si multi altii sunt in suferinta....

 

https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8

a doua doamna care A RASPUNS MINISTRULUI AZI este de la ajofm si a recunoscut ca si-au indeplinit olbligatiile si s-au virat banii, UNDE SUNT BANII ?????

 Disponibilizatii n-au primit sumele, unii au decedat intre timp.

Raspunsuri


Musafir

#27721 Re: Re: Re: Re:

2014-10-18 04:26:01

#27705: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re:  

 "Disponibilizatii n-au primit sumele, unii au decedat intre timp."

Vom ajunge in situatia in care vom deceda cu totii si vom deceda cu speranta ca avem de luat bani. Nemernici si tampiti vor fi astia de ne vor da macar un leut. Ne plimbam ca fraierii , ba ca vine Udrea, ba ca vine Tariceanu, ba ca vine Vadim  si mai nu stiu cine mortii masii vine.

Toti se fac ca ne ia in seama si ca ne rezolva problemele ca doar nu ii doare gura si au tot interesul pentru ca vor voturi ,dar de fapt ii doare ii cur de noi.

Lui Calea i-a luat mai mult de 1 an de zile ca sa se faca si el ca pricepe ce e cu noi pe acolo, prefectului cam tot atat, toti se fac ca nu stiu , dar de fapt ei stiu foarte bine si mai stiu ceva. Ei stiu ceea ce noi nu stim , stiu ca noi acei bani nu o sa-i mai vedem niciodata.

Nu o sa-i mai vedem nici cu plan de reorganizare , nici fara plan de reorganizare si nici macar la privatizare pentru ca vor fi criterii de plata a creantelor , criterii pe care le vor face in asa fel incat ai sa vezi banii dar nu ai sa poti ajunge la ei. Singurul criteriu adevarat va ramane cel "cand societatea va ajunge pe profit" adica la anul si la multi ani.

Piperea , prost si tampit vei fi daca le vei da la fraieri ceva, lasa-i dracului sa scherlaie de foame daca sunt prosti si lasi

Bai tampitilor , nu 10-20 de persoane e solutia, ci 200-300-400-500 , asta e solutia , sa tremure comunistii aia batrani de Calea si Persu cand va vor vdea nu sa rada di spatele perdelelor. 

Intr-un cuvant , va/ne meritam soarta indiferent ca suntem disponibilizati sau inca angajati pentru ca sfarsitul nu e departe nici pentru voi.

Smecherii astia au gasit si terenul propice  de fraierime

SA TRAIASCA SMECHERUL DE PIPEREA SI TOATA GASCA LUI DE SMECHERASI, BRAVO FRATE VA FELICIT ,