Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27721 Re: Re: Re: Re:

2014-10-18 04:26

#27705: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re: Re: Re:  

 "Disponibilizatii n-au primit sumele, unii au decedat intre timp."

Vom ajunge in situatia in care vom deceda cu totii si vom deceda cu speranta ca avem de luat bani. Nemernici si tampiti vor fi astia de ne vor da macar un leut. Ne plimbam ca fraierii , ba ca vine Udrea, ba ca vine Tariceanu, ba ca vine Vadim  si mai nu stiu cine mortii masii vine.

Toti se fac ca ne ia in seama si ca ne rezolva problemele ca doar nu ii doare gura si au tot interesul pentru ca vor voturi ,dar de fapt ii doare ii cur de noi.

Lui Calea i-a luat mai mult de 1 an de zile ca sa se faca si el ca pricepe ce e cu noi pe acolo, prefectului cam tot atat, toti se fac ca nu stiu , dar de fapt ei stiu foarte bine si mai stiu ceva. Ei stiu ceea ce noi nu stim , stiu ca noi acei bani nu o sa-i mai vedem niciodata.

Nu o sa-i mai vedem nici cu plan de reorganizare , nici fara plan de reorganizare si nici macar la privatizare pentru ca vor fi criterii de plata a creantelor , criterii pe care le vor face in asa fel incat ai sa vezi banii dar nu ai sa poti ajunge la ei. Singurul criteriu adevarat va ramane cel "cand societatea va ajunge pe profit" adica la anul si la multi ani.

Piperea , prost si tampit vei fi daca le vei da la fraieri ceva, lasa-i dracului sa scherlaie de foame daca sunt prosti si lasi

Bai tampitilor , nu 10-20 de persoane e solutia, ci 200-300-400-500 , asta e solutia , sa tremure comunistii aia batrani de Calea si Persu cand va vor vdea nu sa rada di spatele perdelelor. 

Intr-un cuvant , va/ne meritam soarta indiferent ca suntem disponibilizati sau inca angajati pentru ca sfarsitul nu e departe nici pentru voi.

Smecherii astia au gasit si terenul propice  de fraierime

SA TRAIASCA SMECHERUL DE PIPEREA SI TOATA GASCA LUI DE SMECHERASI, BRAVO FRATE VA FELICIT , 

Raspunsuri

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

#27724 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-18 06:11:24

#27721: - Re: Re: Re: Re:  

 Stai linistit, l-am urmarit noi toti in involutie  pe tovarasul Cilea ( isi bate si SF-UL LUI DE BOLNAV MINTAL...), inca nu pricepe nimic si starea lui este agravanta, el doar stie textul "abureste auditorul...", este prajit si copt creierasul mosului, confunda realitatea cu imaginatia lui de "erou" in latrina mizeriei... bla,bla,bla,cra,cra,cra...., plin de excremente si urat mirositor, un batran scapat in imbarligarea secolului de mana cu psd-ul lui care este din alt film...uuueeeehhhh...ptttiuuu....brrrrrr...

Nu mai incepe cu profitul combinatului chimic (MINCIUNA SECOLULUI SI NESUSTINUTA DE LEGEA 85/2006 SI NICIO LEGE )..., pentru ca acolo e creier prajit de la Cilea citire si multi altii prajiti din SF-UL LOR DE BABUINI RETARZI SUFOCATI DE SINGURUL NEURON SI ALA SPANZURAT SI STRANGULAT DE DEZINFORMATORI, IMBARLIGATORI, DETURNATORI DE EVENIMENTE, EBOLA CREIERULUI CARE DACA DA DE AER MOARE SI LA APA DISPARE, INSA LA EI....uuueeeehhhh...ptttiuuu....brrrrrr...

Se dau banii pentru ca orice creditor are drept asupra a ceea ce este acolo si daca nu, raman pana la definitivare sa primeasca de  la statul roman prejudiciul creat de acestia ( DE CE CREZI CA ESTE INGRAMADEALA ASTA A LUI RCS-RDS SI ALTIII CU IMPRUMUTURI IN COMBINAT CU SUME DE BANI...)..., primii si oligatorii la plata fiind salariatii (disponibilizati si angajati) SUMELE CREANTE NEPLATITE SI DAUNE-INTERESE FIECARUIA IN PARTE DIN TABELUL DE CREANTE SI LISTA ESTE PE  ACEASTA PETITIE..., UNAAAA... LUUUNGAAAA...DE CREDITORI NEPLATITI, PE PAGINILE DIN URMA ( ITI PUBLIC SI JOS IN DOSARUL DE INSOLVENTA SA-I VEZI SI TU...). PENTRU CA N-AU PLAN DE REORGANIZARE FINAL APROBAT JUDECATORUL-SINDIC SI N-AU FACUT PLATI SA ACHITE DIN TABELUL DE CREANTE, SAU DUPA CAZ PRIN PLANUL DE REORGANIZARE II STERGEA, ASA I-AU LASAT AGATATI, CUMULAND DATORII IMENSEEEEEE..., PIERDERI SI BLOCAJE CU MANA LUI CILEA PRIN CET RAMNICU VALCEA CARE ESTE UNU DIN CREDITORI IN OLTCHIM...

REPET, SINGURII BANI PE CARE SUNT PRIMII SI PRIORITARI LA PLATA A SUMELOR INAINTEA TUTUROR, SUNT SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI) SUMELE CREANTE RESTANTE, OBLIGATORIU LA PLATA SI PRIMII PRIORITARI FARA ALTE SMECHERII. Si nu-i vad eu bine in final, hopa statul roman...

In ceea ce ai mai scris ai dreptate, asta este.

"Smecherul" de piperea cu gasca lui a cam dat-o-n gard si dau intens pentru ca este de ciment si mai are muuulte straturi SI N-AU VRUT SA PLATEASCA SI SA ACHITE LA TIMP TOT, ACUM NU-I DUREAU CAPUL, comisionanele de se pregatesc sa le primeasca sunt in pericol daca tu scri si sustii ceea ce ai spus, in rest remuneratiile lor intr-adevar le intra si nu le merita, ba mai mult are ciracii lui angajati in Oltchim...

SA DEA DUMNEZEU DUPA FATELE LOR SI RASPLATA PE CARE  SA O PRIMEASCA PENTRU FIECARE SUFLET PIERDUT SI O SA PRINDA NECAZURILE DE EI TOTI PARTICIPANTII, ASA CUM NE HARTUIESC EI PE NOI SI PE TOATE GENERATIILE NOASTE LA CARE NE FAC NOUA RAU, SA CADA PE GENERATIILE LOR. AMIN.

https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8

a doua doamna care A RASPUNS MINISTRULUI AZI este de la ajofm si a recunoscut ca si-au indeplinit olbligatiile si s-au virat banii, UNDE SUNT BANII ?????

UNDE ESTE PLANUL DE REORGANIZARE APROBAT JUDECATORUL-SINDIC ??? ATUNCI NIMENI NU-SI MAI PERMITEA  SA OPREASCA ABURUL, MATERIA PRIMA, ALTE UTILITATI, SE PLATEAU CREANTELE PRIN TABELUL DE PLATI, FUNCTIONA PLANUL...ETC.

SI SE OFEREA O PRIVATIZARE CORECTA...!!! CARE NU O SA MAI FIE, PENTRU CA....

Cilea, ai INMORMANTAT JUDETUL, impreuna cu acolitii tai...!!!!!!!!!!!!! ESTE PENAL CEEA CE FACI DUMNEATA PRIN MINCIUNA SI DEZINFORMARE CU OLTCHIM SI MULTI ALTII CARE PARTICIPATI LA ILEGALITATE SI DETURNAREA LEGII 85/2006.

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond