Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

dar foarte multii dintre voi ati preferat sa fiti mintiti.

#27640 daca erati macar pe jumatatea mea in gindire,nu se ajungea aici,

2014-10-15 06:12

#27631: - Re: Re:  

 CE NU VA CONVINE ACUM MAI RETARDATILOR,CE NU VA CONVINE?   PUTETI SA MA FACE TI CUM VA VINE LA GURA,CHIAR NU MA MAI INTERESEAZA,EU V AM SPUS PREA MULTE ADEVARURI PE CARE LE ATI IGNORAT,ATI PREFERAT SA TACETI,SA ASCULTATI MAGARIILE SI MINCIUNILE ALTORA,CE NU VA CONVINE MAI LASILOR?   VOI STITI MAI NEMERNICILOR CIT AM SUPORTAT EU PT VOI,CA SA ALATI ADEVARUL[ATI UITAT],   INTREBATII PE TRADATORII DE;TALPASANU,CERNEV ,PIPEREA SI POPESCU VALENTIN.. .   MA PUTETI PUPA UNDEVA?  MIZERIILOR CERNEVISTE.

Raspunsuri


Musafir

#27642 Re: daca erati macar pe jumatatea mea in gindire,nu se ajungea aici,

2014-10-15 06:30:42

#27640: dar foarte multii dintre voi ati preferat sa fiti mintiti. - daca erati macar pe jumatatea mea in gindire,nu se ajungea aici, 

 DE CE SUNTETI ACUM NISTE CURVE?  ATI UITAT CIND FOTA VA SPUNE A CA TOTUL E O MINCIUNA CERNEVISTA?ATI PREFERAT SA L ASCULTATI PE CERNEV CUM MA FACE NEBUN[CA SUFER CU CAPUSORUL SAU CA NU SUNT INFORMAT,CA VEZI DOAMNE NU FAC PARTE DIN NICI UN SINDICAT],ATI UITAT SCIRBELOR?   VA ADUCE TI AMINTE ANUL TRECUT ,IN MARTIE?  ATI UITAT NEMERNICILOR,VA MERITATI SOARTA TOTII,IN FRUNTE CU AUTORUL PETITIEI,RETARZILOR.