Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27597 Doamne ajută să avem o privatizare de succes

2014-10-14 08:01

http://www.ramnic.ro/articole

 

VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA DESPRE OLTCHIM 

Doamne ajută să avem o privatizare de succes

 

Prezent duminică la Horezu, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că repornirea rafinăriei Lukoil este un lucru benefic pentru Oltchim, compania respectivă asigurând materia primă procesului de producţie de la combinatul vâlcean.

“Pentru Oltchim este bine că nu s-a închis Lukoil, pentru că ar fi afectat în mod direct procesul de producţie. Nu am informaţii concrete când va începe Lukoil să livreze materie primă către Oltchim, dar sper ca lucrurile să fie în regulă în perioada următoare, indiferent de presiunile unora sau altora şi indiferent, după părerea mea, de declaraţiile iresponsabile ale unora. Cred şi sper că preocupările celor de la Ministerul Economiei în cazul Oltchim vor avea un final bun. Doamne ajută să avem o privatizare de succes! A fost şi este unul dintre obiectivele economice mari ale acestei ţări”, a spus Dragnea.

De asemenea, vorbind despre construcţia autostrăzii Piteşti – Sibiu, prim vicepriministrul şi ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a declarat că aceasta se va realiza şi că în cel mai scurt timp vor începe şi procedurile privind exproprierile de terenuri.

“Vreau să fac o precizare pe care a făcut-o şi premierul sâmbătă: informaţia importantă şi corectă este că în Master Planul de Transport al României, care este singurul document oficial, acolo tronsonul Sibiu-Piteşti este trecut ca şi autostradă. Faptul că până a se ajunge la autostradă se trece prin nişte faze intermediare este important, dar nu este unul determinant. Cert este că prima operaţie va fi exproprierea pentru autostradă, urmând să se decidă ulterior dacă se trece prin faza intermediară de a se construi un drum expres sau se face de la bun început autostradă. Exproprierile vor începe cât de curând, important este de ştiut că între Sibiu şi Piteşti va fi autostradă”, a precizat Liviu Dragnea.
Segmentul rutier Piteşti - Sibiu va fi trecut în Programul Operaţional de Transport ca autostradă, a anunţat sâmbătă premierul Victor Ponta, la finalul unei vizite la Uzina Dacia de la Mioveni. El a adăugat că legătura rutieră va fi realizată în două etape, mai întâi ca drum expres, şi apoi ca autostradă.

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-10-14 10:27:29



Musafir

#27604 Re: Doamne ajută să avem o privatizare de succes

2014-10-14 10:52:29

#27597: - Doamne ajută să avem o privatizare de succes 

 asteptati comunicatul domnului Vancea anuntat de politie.