Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!!!!!!!!!

#27207 Re: SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!

2014-10-05 14:07

#27200: -  

 Unu si cu inca unul iar cu tine trei, ori inca doi si inca multiplica si remultiplica si tot asa...., vezi cum e matematica aceea pentru tine. Fiecare are libertate de a sustine petitia. Ai dreptate, pentru ca unii  ies din tipare, inclusiv tu, dar aici admin petitie sterge si este cel care nu lasa derapajele de exprimare, bine omul nu este non-stop pe net ca tine, asa ca...., il iertam si noi pentru ca mai raman si astfel de injurii pe petitie pana le sterge, insa tu care te dai autorul care accepta, nici macar nu accepti postarile celorlalti si te ratoiesti pentru ca nu ai argumente la ce se discuta sau se dezbat, ai pierdut, ce sa-ti facem..., pentru ca reanoiesti faptele si toate nelegiuirile tale, .... poate unii te iarta, poate unii nu..., deee...., cand ai mancat cacat, de ce nu te-ai gandit ca nu e frumos si nici normal ceea ce faceti voi, unii care mai mult cu asta va ocupati si iata suntem la distanta de cand s-a deschis petitia si...

#1

2012-08-30 08:52

 

"Ce face Guvernul cu hotărârea pe care a luat-o , de ce nu urmărește dacă s-a pus în practică ?
De ce trebuie să lăsăm la mâna lui PCC soarta a mii de oameni și să pierdem altă parte din averea țării?
Până când vom mai tolera această trădare din partea celor puși să aibă grijă de această țară ?
De ce Guvernul n-a dat acele 40 mil. de euro încă de acum 3 ani ( când a promis oamenilor de la Oltchim că dacă îl votează pe Băsescu , vor primi banii pentru punerea în funcțiune a Arpechim-ului și Oltchim-ului la capacitatea maximă) ca să nu stea pe tușă și alte firme care depind de Oltchim.
Ponta să facă bine și să se apuce de treabă , nu să stea toată ziua în campanie electorală, fiindcă de asta a venit la putere ( zice el ) să dea drumul la econonie și să creeze locuri de muncă.
PS Am o rugăminte la Sindicatul combinatului; să nu renunțe la orice formă de protest, fiindcă aceasta s-ar putea să fie ultima ocazie când mai poate face ceva pentru salvarea Oltchim-ului și că noi cei din alte localități ale țării ,vom fi alături de ei în acest demers."
 
 
VORBIM SI AZI DE ACELEASI PROBLEME AGRAVATE SI INCENDIATE DE VOI.
 
SINICATELE SUNT IN CULPA,
 

Raspunsuri


Musafir

#27208 Re: Re: SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!

2014-10-05 14:11:22

#27207: SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!!!!!!!!! - Re: SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!! 

 AI GASIT TU REPEDE VINOVATII =)) ACEI "VOI", ADICA MEREU ALTII, NOI NU, NICIODATA, ALTIIIIIII

LASA BA CA SUNTEM SATUI DE ATOATECUNOSCATORI DIN ASTIA CA TINE