Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#24798 Re: se spune PA

2014-07-31 16:52

#24796: - se spune PA

nu am primit raspuns d le MAX LA CEEA CE V AM RUGAT,VREAU RASPUNSUL CU PAZA SI GAGICA MEA MARDAREEEE,DACA VRETI ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL,,CITESTE BINE GAOZARULE DE GHIOCAAAAAAAAAAAAAAA,CA PE TIMPUL ACELEI MIZERII AFLATE IN PAZA TA, S A FURAT DIN PROPEN SI NOAPTEA DIN OLTCHIM,CITESTE BENEEEEEEEEEEEEEEEE.................A CUI E PAZA SI DACA MARDARE VAGABOANTA E IN COLABORARE SAU VREO LEGATURA CU PAZA?

Raspunsuri


Musafir

#24803 Re: Re: se spune PA

2014-07-31 18:23:58

#24798: - Re: se spune PA

Ai acum toate datele solicitate - poti sa tragi concluziile!

Serviciul de paza asigurat de firma SC SECURITAS SERVICES ROMANIA SRL nu este subordonat Directiei Resurse Umane desi contractul este incheiat si gestionat de aceasta directie cu firma de paza.

Paza (firma SC SECURITAS SERVICES ROMANIA SRL) a fost si este subordonata, indirect, SEVICIULUI MONITORIZARE - aflat in subordinea Directorului de Productie.

SEVICIUL MONITORIZARE a avut in subordine directa (in perioada despre care discutam, pentru ca acum lucrurile s-au mai schimbat):
1. Dispeceratul de Monitorizare si Supraveghere Oltchim (1 Dispecer Sef, 10 Dispeceri Centru Alarma, 1 Dispecer Control Acces, 1 Sef Patrula Mobila, 2 Dispeceri Patrula Mobila);
2. Dispeceratul de Monitorizare si Supraveghere Arpechim (2 Sefi Corp Paza).

SEVICIUL MONITORIZARE a avut in subordine indirecta (in perioada despre care discutam, pentru ca acum lucrurile s-au mai schimbat):
1. Firma SC SECURITAS SERVICES ROMANIA SRL ce asigura paza pe Platforma Chimica.
2. Serviciul Privat Situatii de Urgenta Oltchim.
3. Policlinica Oltchim.