Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#24740 Astăzi Marius Pârvu a fost numit şef la Ape !!!

2014-07-28 18:24

#24738: - Auditorul independent al OLTCHIM are mari rezerve în privinţa viitorului societăţii

http://argesenii.ro/articol.cfm?id=3026&hid=0CDF61037D7053CA59347AB230818335&gid=3&hida=ECCBC87E4

Astăzi Marius Pârvu va fi numit şef la Ape

Ioana Constantin / postat pe 28 July 2014 13:09:48 PM

 

http://i.argesenii.ro/4CCB25D2-B82F-4544-8658D65E2A2E2CB2.png...

Astăzi, Marius Pârvu, fostul director de la Oltchim Râmnicu Vâlcea va fi numit director al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. După ce săptămâna trecută Tudor Pendiuc, preşedintele interimar al PSD Argeş a fost cu mai multe propuneri pentru instituţiile din Argeş, astăzi una dintre acestea s-a şi concretizat.

Marius Pârvu, acest conservator, liberal şi pesedist în acelaşi timp a fost numit în funcţie (se pare că a avut adeziuni pe la toate partidele şi le-a folosit în funcţie de interese) şi de astăzi este şef la Ape cu acte în regulă. Numirea îi va veni astăzi şi va fi numit în funcţie. Fostul director olteanul Ion Mutu, va fi director tehnic şi Iliuţa Matei, fostul director tehnic va fi destituită din funcţie, spun surse. Vor fi făcute schimbări şi în alte funcţii din cadrul instituţiei. Vom reveni!

Raspunsuri


Musafir

#24823 „Exclus aşa ceva, nu am avut nicio condamnare. În funcţiile astea eşti bine verificat”

2014-08-01 19:05:17

#24740: - Marius Pârvu a fost numit şef la Ape !!!

Nu ai avut dar o sa ai. Sa nu crezi ca anul trecut, in luna decembrie, Cernev si ciumpalacii lui au batut drumurile degeaba la DNA! Te-au dat in primire.

„Exclus aşa ceva, nu am avut nicio condamnare. În funcţiile astea eşti bine verificat”

# Primul interviu cu Marius Pîrvu, noul director de la Direcţia Apelor. Luni 28 iulie a fost prima zi de lucru pentru noul director al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, Marius Pîrvu. Acesta vine în funcție după ce a fost șase luni director general al Oltchim SA și având o experiență de 22 de ani în diferite funcții în cadrul Arpechim. Marius Pîrvu a dat dovadă de transparență din prima zi și a acordat primul interviu Jurnalului de Argeș, asta în condițiile în care nu este un om discret în relația cu presa.
# Cum este trecerea de la Oltchim la Ape?
- Vă dați seama, este o schimbare certă de domeniu de activitate. Încep să mă acomodez încet-încet cu noul mediu de lucru, cu noii colegi.
# Ați fost timp de șase luni director la Oltchim, ați lucrat ani buni la Arpechim și știți bine situația de acolo. Mai are Arpechim vreo șansă de salvare?
- Fără doar și poate. Arpechimul are șanse să reînvie. Să nu credeți că plecarea mea de acolo înseamnă abandonul Arpechim. O să vă spun mai multe cu altă ocazie, dar în niciun caz nu este vorba de abandon.
# Din informațiile pe care le deținem, la începutul anilor 2000 ați fost implicat într-un proces pentru ultraj cu un ofițer de poliție judiciarist, proces ce s-ar fi lăsat cu o condamnare la închisoare cu suspendare în cazul dumneavoastră...
- În anii 2000 a fost o discuție la un moment dat, dar nu are nicio legătură. Nu am dosare penale, nu am fost niciodată la DNA, nu am avut de-a face cu Procuratura. Restul sunt can-can-uri. Nu am primit niciun fel de condamnare cu suspendare. Exclus așa ceva. Vreau să spun că în funcțiile astea ești bine verificat, nu ajungi așa direct. Am fost verificat și când am ajuns director general la Oltchim. Toate instituțiile fac verificările necesare. Țin să precizez clar: nu am avut nicio urmărire penală.


Denis Grigorescu

 

http://www.jurnaluldearges.ro/index.php/actualitate-2/10156-exclus-asa-ceva-nu-am-avut-nicio-condamnare-in-functiile-astea-esti-bine-verificat