Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #24823 „Exclus aşa ceva, nu am avut nicio condamnare. În funcţiile astea eşti bine verificat”

2014-08-01 19:05

#24740: - Marius Pârvu a fost numit şef la Ape !!!

Nu ai avut dar o sa ai. Sa nu crezi ca anul trecut, in luna decembrie, Cernev si ciumpalacii lui au batut drumurile degeaba la DNA! Te-au dat in primire.

„Exclus aşa ceva, nu am avut nicio condamnare. În funcţiile astea eşti bine verificat”

# Primul interviu cu Marius Pîrvu, noul director de la Direcţia Apelor. Luni 28 iulie a fost prima zi de lucru pentru noul director al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, Marius Pîrvu. Acesta vine în funcție după ce a fost șase luni director general al Oltchim SA și având o experiență de 22 de ani în diferite funcții în cadrul Arpechim. Marius Pîrvu a dat dovadă de transparență din prima zi și a acordat primul interviu Jurnalului de Argeș, asta în condițiile în care nu este un om discret în relația cu presa.
# Cum este trecerea de la Oltchim la Ape?
- Vă dați seama, este o schimbare certă de domeniu de activitate. Încep să mă acomodez încet-încet cu noul mediu de lucru, cu noii colegi.
# Ați fost timp de șase luni director la Oltchim, ați lucrat ani buni la Arpechim și știți bine situația de acolo. Mai are Arpechim vreo șansă de salvare?
- Fără doar și poate. Arpechimul are șanse să reînvie. Să nu credeți că plecarea mea de acolo înseamnă abandonul Arpechim. O să vă spun mai multe cu altă ocazie, dar în niciun caz nu este vorba de abandon.
# Din informațiile pe care le deținem, la începutul anilor 2000 ați fost implicat într-un proces pentru ultraj cu un ofițer de poliție judiciarist, proces ce s-ar fi lăsat cu o condamnare la închisoare cu suspendare în cazul dumneavoastră...
- În anii 2000 a fost o discuție la un moment dat, dar nu are nicio legătură. Nu am dosare penale, nu am fost niciodată la DNA, nu am avut de-a face cu Procuratura. Restul sunt can-can-uri. Nu am primit niciun fel de condamnare cu suspendare. Exclus așa ceva. Vreau să spun că în funcțiile astea ești bine verificat, nu ajungi așa direct. Am fost verificat și când am ajuns director general la Oltchim. Toate instituțiile fac verificările necesare. Țin să precizez clar: nu am avut nicio urmărire penală.


Denis Grigorescu

 

http://www.jurnaluldearges.ro/index.php/actualitate-2/10156-exclus-asa-ceva-nu-am-avut-nicio-condamnare-in-functiile-astea-esti-bine-verificat