Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#21474 platile compensatorii sunt la masa credala

2014-06-01 18:23

http://qmagazine.ro/actual/varujan-vosganian-angajatii-oltchim-disponibilizati-vor-primi-plati-compensatorii-timp-de-doi-ani/

Varujan Vosganian: Angajaţii Oltchim disponibilizaţi vor primi plăţi compensatorii timp de doi ani

Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, a declarat că şomerii de la Oltchim vor primi timp de doi ani salarii compensatorii în valoare de 2.000 de lei pe lună.

Angajaţii Oltchim care vor fi disponibilizaţi vor primi ajutor de şomaj, dar şi venituri de compensare. Fiecare salariat ar putea primi două mii de lei lunar, timp de doi ani, după ce a fost dat afară.

“Persoanele disponibilizate vor beneficia într-o perioadă de câţiva ani de sume în jur de circa 1.800-2.000 de lei, deci fiecare persoană disponibilizată va beneficia de ajutor de şomaj şi venituri de compensare care, probabil, la veniturile medii ale salariaţilor Oltchim se vor situa la circa 2.000 de lei. Ei vor putea de asemenea să participe la masa credală şi să obţină şi salariile compensatorii. Vor putea avea un venit final mare. Noi sperăm însă ca aceste persoane să fie reintegrate odată cu privatizarea Oltchim”, a declarat Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, citat de RTV.

http://qmagazine.ro/actual/varujan-vosganian-angajatii-oltchim-disponibilizati-vor-primi-plati-compensatorii-timp-de-doi-ani/

Raspunsuri


Musafir

#21476 Re: platile compensatorii NU sunt la masa credala

2014-06-01 18:55:20

#21474: - platile compensatorii sunt la masa credala

POT PARTICIPA LA MASA CREDALA, EI AVAND ALTE SUME (CAS si banci plus alte drepturi salariale)  DETURNATE PE TIMPUL LUI BALAN DE LA CET SI INTRODUSE DE PIPEREA PE DECLANSAREA INSOLVENTEI, PLATILE COMPENSATORII CONFORM ANAF, PILON II PENSII, FLUTURAS SI ALTE ACTE, AU FOST INCLUSE IN REGIM DE PLATA LA DATA DESFACERII CCM CONFORM CU LEGEA IN VIGOARE SI LEGEA INSOLVENTEI ACESTIA AVAND REGIM DE CREANTA SI ACHITARE CATRE DISPONIBILIZATI PE ATRIBUTIUNILE LEGALE SI CARE NU LE-A INDEPLINT SOCIETATEA DE A LICHIDA SI MINIMIZA DATORIILE CATRE CREDITORI, PRINCIPALI DE DREPT FIIND DISPONIBILIZATII SI TRECUTI CAP DE LISTA LA ACHITARE, CEEA CE S-A INTAMPLAT SCRIPTIC,  BANII NU AU AJUNS LA DISPONIBILIZATI.

LA MASA CREDALA SE DISCUTA LEGAL SI CU PRIORITATI DE ACHITARE A CREANTELOR, PRIMII FIIND DISPONIBILIZATII.