Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21474 platile compensatorii sunt la masa credala

2014-06-01 18:23

http://qmagazine.ro/actual/varujan-vosganian-angajatii-oltchim-disponibilizati-vor-primi-plati-compensatorii-timp-de-doi-ani/

Varujan Vosganian: Angajaţii Oltchim disponibilizaţi vor primi plăţi compensatorii timp de doi ani

Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, a declarat că şomerii de la Oltchim vor primi timp de doi ani salarii compensatorii în valoare de 2.000 de lei pe lună.

Angajaţii Oltchim care vor fi disponibilizaţi vor primi ajutor de şomaj, dar şi venituri de compensare. Fiecare salariat ar putea primi două mii de lei lunar, timp de doi ani, după ce a fost dat afară.

“Persoanele disponibilizate vor beneficia într-o perioadă de câţiva ani de sume în jur de circa 1.800-2.000 de lei, deci fiecare persoană disponibilizată va beneficia de ajutor de şomaj şi venituri de compensare care, probabil, la veniturile medii ale salariaţilor Oltchim se vor situa la circa 2.000 de lei. Ei vor putea de asemenea să participe la masa credală şi să obţină şi salariile compensatorii. Vor putea avea un venit final mare. Noi sperăm însă ca aceste persoane să fie reintegrate odată cu privatizarea Oltchim”, a declarat Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, citat de RTV.

http://qmagazine.ro/actual/varujan-vosganian-angajatii-oltchim-disponibilizati-vor-primi-plati-compensatorii-timp-de-doi-ani/