Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#21470 Re: Re: Re: un bagator de seama

2014-06-01 17:30

#21466: ueeeee - Re: Re: un bagator de seama

"daca au fost inscrise in 14, 15, 16, 17 iunie 2013" domnul Diculoiu, are CCM si spune altceva acolo, plus sunt niste articole care de ar fi cum spuneti, obliga angajatorul, ....se specifica, sa anunte scris, sa comunice tuturor decizile luate si foarte  clar ca trebuie achitate prejudiciul cu penalizari de intarziere daca nu se pune in aplicare, chair pe perioada reorganizarii.  Diculoiu sa vina sa puna toate actele pe masa , are obligatie contractuala cu noi, pana la stingerea conflictului cu societatea. SLO are toate semnaturile pe CCM si angajator. Baniiii  ii luam deoarce apar impozitati, facturati si n-au ajuns la noi, deci NU SUNT LA MASA CREDALA.

NU AM FOST ANUNTATI DE BANII CARE  SPUN EI  CA AU FOST INCLUSI LA MASA CREDALA. (punct) Sa faca dovada.... Si in CCM spune clar, trebuie sa ni se aduca la cunostinta tot si sa primim informatii si acte ( si la cerere adresate  de noi ) de  la angajator, n-am prmit astfel de informatie de la ei si nici acte sa ne justifice suma, care nu a ajuns la noi, cu motivarea respectiva.

 

ITM le-a dat termen de achitare, pentru asta au primit amenda.

 

Si legea insolventei obliga si ea la achitare.

Raspunsuri

ueeeee

#21471 Re: Re: Re: Re: un bagator de seama

2014-06-01 17:48:29

#21470: - Re: Re: Re: un bagator de seama

sa nu te superi, dar penalitati de intarziere, dobanzi, etc. nu obtii decat daca declari neconstitutionala legea insolventei. iar pentru un asemenea demers trebuie bafta si ceva banuti pentru ca pentru muritorul de rand procesul dureaza o vesnicie... iar restul institutiilor statului nu o mai pot face. doar jegosii de parlamentari... asa ca ne putem uita lung dupa ponta, blaga, antonescu & co.

iar bugetul statului nu poate aduce banii. ceea ce a spus madam cacampeanu a fost o aberatie. daca era cum a spus ea, atunci statul ar fi avut voie sa aduca aport capital de lucru inainte de declansarea insolventei...

asa ca informati-va in legatura legea societatilor comerciale, legea ajutorului de stat, legea insolventei, tratatul de aderare la ueeeee si inca ceva legi si tratate...

dar recuperarea poate avea ceva sanse de succes in functie de data inscrierii la masa credala (daca s-a facut asa ceva), inexistenta unui program de reorganizare si programul de plata, toate documente aprobate in principiu de comitetul creditorilor si depuse la dosarul de insolventa. asa ca luati pixurile si ceva hartie sa cerem consultarea acestuia la tribunal.