Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#20875 Re: Re:

2014-05-16 17:01

#20872: paul - Re:

JUDECATORUL-SINDIC.

Raspunsuri

paul

#20886 Re: Re: Re:

2014-05-16 21:23:42

#20875: - Re: Re:

judecatorul sindic nu are de a face cu faptele penale

iar furtul este fapta penala, falsul in acte si in declaratii tot fapta/fapte penale, abuzul in serviciu tot fapta penala, reaua credinta dovedita ca parte componenta a celor de mai sus intareste caracterul penal.

judecatorul sindic se ocupa doar de procesul de insolventa. si el ar putea face ceva pentru recuperarea banilor de catre disponibilizati dar doar foarte greu. interesul lui este (teoretic) sa salveze societatea. realitatea ne-a confirmat ca nu are vointa de a face si doar taraganeaza, impreuna cu autoritatile, intreg procesul de insolventa. interesant ar fi sa vedem daca nu cumva cele doua societati de insolventa nu au ceva legaturi cu judecatorul sindic... ei, ar fi o paine pentru jurnalisti, nu credeti?

sunt de acord ca nu se gasesc solutii peste noapte dar deja a trecut un an si 4 luni de insolventa. rezultatul acestui an? datorii mai mari decat a reusit faraonul in 4 ani plus aproape 1000 de disponibilizati. despre capuse numai de bine.

daca ar fi fost in germania sau state oltchim-ul in ce stadiu credeti ca era procesul de insolventa?

dar suntem in romanica si ne facem singuri viata amara.

VOTATI USL - VOTATI PSD (mascaricii astia au rezolvat problema oltchimului din aprilie 2012) VOTATI PONTA PRESEDINTE, MANDRU CA ESTE ROMAN MINCINOS SI PLAGIATOR

 

ps:

i) judecarea contestatiilor debitorului, ale comitetului creditorilor ori ale oricarei persoane interesate impotriva masurilor luate de administratorul judiciar sau de lichidator;

 

nu stiu sa se fi luat vre-o masura de catre administratorii judiciari cu privire la disponibilizati in mod oficial. a primit careva dintre voi hartii de la administratorii judiciari, personal sau prin posta, prin care sa va aduca la cunostinta ca nu dau banii? doar din gura. comunicatele de presa (sau cum le-au gandit ei, de linistire) nu au valoare juridica prea mare, ele nu arata decat caracterul de taraganare a platilor. sa fi fost vorba de salariile/onorariul lor, taraganate atatea luni... hahaha. asa ca actiunile lor nu fac decat sa confirme furtul.