Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alege numele de user

#20853

2014-05-16 09:39

#20852: paul - Re: Re:

"deciziile sunt foarte bune"

 

Iti multumesc Paul pentru sfatul dat. Asa este ca tine dar intervin precum bine stii si tu sau banuiesti mai multe elemente sau influente pentru care nu reusim sa facem mare lucru.

Unul dintre ele ar fii influenta politica in justitie si la toate institutiile care au responsabilitati pe aceasta linie.

Un alt motiv pe care eu il banuiesc, este acela ca si avocatii ne-au tradat si motive sunt suficiente.

Degeaba legea e de partea noastra daca nu vrea nimeni sa o aplice, vom sta prin tribunale pana la adanci batraneti.

Acesti administratori impreuna cu actionarul majoritar al acestei societati nu a facut nimic altceva decat sa ne escrocheze.

Exemplu: la intrebarea pusa de mine reprezentantului administratorului juridic pri care ceream sa ne arate cadrul juridic prin care a transformat drepturile noastre in creante , a incercat sa ocoleasca raspunsul , in final spunand ca nu exista u cadru juridic , dand de inteles ca efectiv ne-au pacalit sau mai bine zis ne=au escrocat asa cum am zi mai sus.

Da legea e de partea noastra , dar cine o aplica?

Sti ce ne-a mai spus un domn din conducerea OLTCHIM "stramutati procesul, schimbati avocatii ca oricum ati vazut ca nu ati castigat nimic pana acum". Cu alte cuvinte puteti sa va duceti oriunde si sa puneti orice avocati vreti , ca peste tot subt oamenii nostrii.

Atunci ce ne mai ramane de facut?

Eventual o greva a foamei prin care sa incercam sa sensibilizam opinia publica si in acelasi timp sa atragem atentia institutiilor responsabile ca ne-am saturat ca in tara asta sa ne ne fie respectate drepturile, ne-am saturat sa fin doar buni contribuabili.


Raspunsuri


Musafir

#20854 Re:

2014-05-16 09:40:40

#20853: Alege numele de user -

Foarte corect, domnule Paul.


Musafir

#20855 Re:

2014-05-16 09:42:33

#20853: Alege numele de user -

JUDECATORUL -SINDIC are oblicatie de a STINGE SI A MINIMIZA SOCIETATEA DE DATORII SI LITIGII, OBLICATIE DE A FACE (este scris in acte daca nu observati si in lege). NU ARE VOIE SA TARAGANEZE SAU SA STOPEZE DECIZIA, CA DUPA ARE EFECT ASUPRA SA. ESTE VOITA DECIZIA DE A PUNE IN APLICARE, CONFORM ACTELOR SI DECIZILOR.

paul

#20872 Re:

2014-05-16 16:16:44

#20853: Alege numele de user -

Exemplu: la intrebarea pusa de mine reprezentantului administratorului juridic pri care ceream sa ne arate cadrul juridic prin care a transformat drepturile noastre in creante , a incercat sa ocoleasca raspunsul , in final spunand ca nu exista u cadru juridic , dand de inteles ca efectiv ne-au pacalit sau mai bine zis ne=au escrocat asa cum am zi mai sus.

Vorbele sunt multe si grele... Asa ca doar hartiile conteaza. In consecinta, te rog sa pui intrebarea in scris. Au obligatia sa iti raspunda, tot in scris, in cel mult 30 de zile calendaristice. Decdi luni, la prima ora, daca depui hartia la registratura, in 30 de zile trebuie sa primesti raspunsul. Tot luni de dimineata te duci si la itm cu raspunsul itm-ului si mai faci o sesizare de neplata la termenul stabilit. Si tot luni faci o plangere penala la Parchet. Motivele sunt cele scrise de mine in mesajele anterioare.

In perioada de 30 de zile pana iti vin cele doua raspunsuri - oltchim si itm- poti face greva in fata prefecturii si oltchim.

domnul mde la oltchim din conducere, dupa ce va pupa in dos, poate sa spuna ce vrea. daca el este unul dintre responsabilii cu datul banilor, iti recomand sa il reclami prin plangerea de la parchet pentru abuz in serviciu, furt calificat, fals in declaratii, impreuna cu toti cielalti care sunt responsabili. poti sa ceri de asemenea si interzicerea dreptului de a profesa. apoi o sa vezi cum domnul din conducere chiar o sa te pupe-n dos, la propriu.

 

cat mai multe plangeri penale conduc la un rezultat cat mai rapid

se poate face si o mica adunare in fata parchetului, o data la doua saptamani.

atunci sa vezi ce repede se misca autoritatile

 

la prefectura si la consiliul judetean nu aveti ce cauta. decat sa-i mai injurati un pic, sa nu creada lumea ca i-ati uitat

 

si, cel mai important, NU UITATI SA VOTATI USL SI PSD. ei au rezolvat de 2 ani problemele oltchimului. iar in noiembrie sa nu uitati sa votati PONTA PRESEDINTE - e mandru ca e roman HOT SI PLAGIATOR