Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#20773 Re:

2014-05-14 10:40

#20771: -

Acest " vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu ". este cel mai idiot cu putinta si deplasat om care poate vorbi la momentul asta, cine-l stie, cunoaste foarte bine cele spuse de mine.

 

1. Prioritate este stingerea datoriilor (obligatie de a face)  cu prioritate catre fostii salariati, e scris in lege, chiar sus, nici cei din AGA nu pot interveni aici.

2. Pasii parcursi de imaginatia lor, nu se poate. Legea are pasii bine stabiliti (fara abateri ) si indreptati prin dispozitie clara.

3. Clauzele sunt suspendate si cu recurs, deoarece s-au adresat altei instante dacat cele care trebuia sa se indrepte. Se pot muta dosarele catre JUDECATORUL-SINDIC, care el si numai el are drept de judecata in astfel de litigii.

4. Legea ii apara si-i pune prioritari.

5. Problema de capital de lucru este a celor indreptatiti in administrarea de orice fel a societatii, prioritari si cu raspundere directa sunt administratorul judiciar si special, dupa restul, care trebuie sa aduca societatea pe profit. Din cauza asta este legea insolventei, le da voie sa se desfasoare a redresa situatia si a evita falimentul prin stingerea tuturor problemelor societatii. JUDECATORUL-SINDIC raspunde direct de toate faptele si decizile luate.

Raspunsuri


Musafir

#20776 Re: Re:

2014-05-14 11:21:43

#20773: - Re:

la Oltchim in situatia de fata falimentul nu mai poate fi evitat decat daca se gasesc sutele de milioane pentru achitat datoriile

o sa vedeti ca si dupa recursuri cauzele judecate vor fi tot suspendate pentru ca legea asa e in tara asta de rahat si tot legea le da posibilitatea sa pun 50 de directori cu sute de milioane salarii