Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#20557 AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DEMITETI-L PE CERNEV PT. CA DOARME IN TIMPUL SERVICIULUI!

2014-05-09 15:15

#20373: ionut

AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DACA NU-I DESFACETI CONTRACTUL DE MUNCA - FIIND PRINS ASUPRA FAPTULUI, DORMIND IN POST - PUTEM SA DORMIM CU TOTII LA SERVICIU, "CA ... ASA-I IN TENIS" SAU LA SVO!


Sindicatul pe cale de disparitie Victoria, prostimea va duceti de rapa incet incet, dumnezeu nu bate cu bata, primiti ce meritati la cat rau ati facut. Cernev speram sa ajunga sa-si continue somnul acasa si mare atentie ce-i care-l insotiti, voi urmati. Felicitari domnului Director! Speram sa luati masura legala in cazul Cernev.

Ce masuri! TAMBALAGIUL, din cauza somnului de la serviciu, s-a imbolnovit subit si a intrat in "medical".
Acum suna in stanga si in dreapta (presa, ministri, administratori judiciari, membri de sindicat) ca sa-si "ingroape" fapta si sa-si arunce batista pe tambal. El nu a mancat usturoi si nici gura nu-i miroase!

Daca ar fi fost prins altcineva dormind, acel altcineva ar fi avut deja decizia de desfacere a contractului de munca in buzunar.
Daca el ar fi prins pe cineva in ofsaid acel cineva ar fi fost deja "judecat" si "condamnat" de "marele inchizitor" Cernev (asa cum facea la USG, pe vremea cand era "tovarasul secretar de partid").

Cine-l tine in brate pe cernev? Si-a angajat sotia la oltchim pe poarta din dos. in vreme ce pe noi ne trimitea acasa pe poarta din fata. Ne-a trimis acasa pentru ca, el cernev, sa poata sa doarma noptile linistit in dispeceratul de productie; noptile in care, el cernev, trebuia sa fie treaz si sa supravegheze bunul mers al instalatiilor si activitatilor din oltchim.

Indeplineste de mult timp conditiile de pensionare dar el nu poate sa plece din oltchim, fiind o persoana indispensabila conducerii oltchimului, conducere care prin increderea avuta in acest personaj nu a facut decat sa "trimita izmene (pardon ... indispensabili) pe calator" in dispeceratul de productie.

Ce se va intampla acum ... va lasa Avram sa pice batista pe tambal?

AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM CARE A FOST PRINS ASUPRA FAPTULUI ... DORMIND IN POST !

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-09 15:39:51



Musafir

#20565 AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DEMITETI-L PE CERNEV PT. CA DOARME IN TIMPUL SERVICIULUI!

2014-05-09 20:08:42

#20557: - AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DEMITETI-L PE CERNEV PT. CA DOARME IN TIMPUL SERVICIULUI!

VLAD TEPES SA-I TRATEZE PE TOTI TRADATORII SI HOTII DE OLTCHIM SI OLTCHIMISTI PRIN CLISME SOLIDE CU EXTRACT DE COPAC DE ESENTA TARE SI ASCUTIT!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10177263_316809108...


Musafir

#20582 AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DEMITETI-L PE CERNEV PT. CA DOARME IN TIMPUL SERVICIULUI!

2014-05-10 12:15:51

#20557: - AFARA CU CERNEV, ADORMITUL DIN OLTCHIM! DEMITETI-L PE CERNEV PT. CA DOARME IN TIMPUL SERVICIULUI!

Cernev trebuie dat afara fara drept de apel.

Faptul ca a dormit in timpul programului de lucru intr-un post (DISPECER DE PRODUCTIE - mai ales cand este un singur dispecer pe tura de 24 h) care presupune responsabilitate maxima si foarte multa atentie ESTE DE NATURA (PENALA) DE A PUNE IN PERICOL BUNA FUNCTIONARE A INSTALATIILOR DIN OLTCHIM!

Daca cineva are alta parere si considera ca Cernev nu este un PERICOL IN OLTCHIM in ideplinirea atributilor avute ca DISPECER DE PRODUCTIE (desi parerea mea este ca Cernev este un pericol din toate punctele de vedere pentru OLTCHIM si OLTCHIMISTI) atunci conducerea OLTCHIM trebuie sa desfinteze acest post.

Oricum ai privi, Cernev trebuie dat afara fara drept de apel si trimis acasa sau in Bulgaria cum zice Remus.