Vreau sa traiesc civilizat in Galati!

Quoted post


Musafir

#6

2014-05-07 04:33

In HCL-ul care reglementeaza activitatea de distributie a apei reci in municipiul Galati scrie ca "furnizorul POATE (s.m.) sa dispuna sistarea". De ce Apa Canal alege solutia extrema cu de la sine putere? De ce aceste decizii sa nu fie luate DOAR prin acordul consilierilor, ca cineva sa-si asume, inclusiv politic si civic, masura? Cred ca de aici ar trebui pornita intreaga schimbare de politica in relatia cu clientii a serviciului public de apa si canalizare detinut de Consiliul Local deci, de fapt, de noi, cetatenii si clientii in acelasi timp.

Raspunsuri

Alina

#15 Re: musafir #6

2014-05-07 07:12:12

#6: -

E clar ca problema e profunda, pana la nivel de reglementare. Dar eu nu cred ca se va schimba ceva atat timp cat din partea cetatenilor nu vine nicio opozitie ... Pentru ei (toti, incepand cu Apa Canal si terminand cu autoritatile) opritul apei este varianta cea mai usoara si cea mai benefica. Exista si alte solutii; daca ei nu sunt capabili sa le vada sau nu vor sa le aplice, trebuie sa-i determinam noi sa o faca! Nu ne apara nimeni drepturile daca nu o facem noi insine! Trebuie facuta opozitie, sesizari, plangeri, orice ...

Liana Bucur

#50 Re: Consiliul Local

2014-05-08 14:35:46

#6: -

Dar de ce sa mai asteptam pana la intrunirea unui consiliu cand totul se poate rezolva direct printr-un contract intre beneficiar si furnizor? La asta trebuie sa se ajunga in mod civilizat! Si ar trebui sa avem optiuni in ceea ce priveste furnizorul! Nu unul singur si acela lipsit de buna credinta si de respect fata de cei de pe urma carora isi iau salariile?