Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#19428 Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

2014-04-07 21:35

#19378: - Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

Ia scrie tu si lista vechilor capuse si vezi cine te-a bagat in insolventa.

Raspunsuri


Musafir

#19430 Re: Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

2014-04-07 21:47:56

#19428: - Re: Re: Re: DEMISIA LIDERILOR DE SINDICAT,DEMISIA CONDUCERII OLTCHIM & ARPECHIM.

Vrei raspuns. SC Oltchim SA - Divizia Petrochimica Bradu  iti spune ceva???  De achizitionarea  DPB sti ceva?? De investitiile din Oltchim si DPB sti ceva??? De cum primea Oltchim energie electrica si la ce pret, sti ceva??? De PCC sti ceva??? O singura capuse a fost si aceea i-se spune Topanel, dar s-a recuperat prejudiciul prin achitare, restul nu exista. Pentru mai multe informatii, mai cauta pe petitie si ai multe raspunsuri la intrebarile tale. Toate astea s-au intamplat si U.E. a aprobat CONVERSIA DATORIILOR IN ACTIUNI (crezi ca existau ceva probleme si nu se stia la Bruxelles) ? Mai vrei, mai sunt dovezi ca bateti campii... Astia de cand au intrat in insolventa au facut paguba intr-un an cat altii in zece.

 

http://www.mediafax.ro/economic/comisia-europeana-a-aprobat-conversia-in-actiuni-a-datoriei-oltchim-fata-de-avas-9380496

Comisia Europeană a aprobat conversia în acţiuni a datoriei Oltchim faţă de AVAS

Comisia Europeană a aprobat conversia în acţiuni a datoriei Oltchim (OLT) faţă de AVAS, care se ridică la aproximativ 135 milioane euro, în urma operaţiunii autoritatea urmând să devină acţionarul majoritar al combinatului chimic.