Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#18562 Respectarea legii si situatia de la Oltchim sunt prioritatile noului prefect al judetului

2014-03-25 08:58

#18561: - Re: Diferenta = asa era si Romania care spui tu.

http://www.administratie.ro/articol.php?id=46475

 

Respectarea legii şi situaţia de la Oltchim sunt priorităţile noului prefect al judeţului Vâlcea

Prefectul judeţului Vâlcea, Dumitru Cornoiu, a declarat luni cu ocazia învestirii în funcţie că situaţia de la Oltchim, precum şi respectarea legii sunt priorităţile mandatului său.

http://www.administratie.ro/admin3/img/cornoiu_dumitru.jpg...

"Prefectura Vâlcea va fi cunoscută ca instituţia care va veghea la respectarea legii şi va fi în directă legătură cu cetăţenii judeţului. Mai mult decât atât, în ultimii ani, judeţul a coborât în toate clasamentele şi a înregistrat din păcate recorduri negative în ceea ce priveşte locurile de muncă sau situaţia economică.
Oltchimul este o prioritate pentru mine ca de altfel tot ce ţine de siguranţa şi securitatea traiului locuitorilor. Un mare avantaj sau un atu ar fi faptul că îi cunosc pe majoritatea directorilor instituţiilor deconcentrate, pentru că am fost colegi în vremea cât am condus Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă", a afirmat Dumitru Cornoiu.

La ceremonia de învestitură a participat secretarul de stat în Ministerul de Interne Florea Oprea. Dumitru Cornoiu, sprijinit de UNPR, l-a înlocuit din funcţie pe prefectul Mircea Nadolu, sprijinit de PNL. Dumitru Cornoiu a ocupat funcţia de director al AJOFM Vâlcea, iar în 2010 a fost secretar de stat la Ministerul Muncii. AGERPRES

Raspunsuri


Musafir

#18563 Re: Respectarea legii si situatia de la Oltchim sunt prioritatile noului prefect al judetului

2014-03-25 09:30:52

#18562: - Respectarea legii si situatia de la Oltchim sunt prioritatile noului prefect al judetului

GARGARA SI MINCIUNA, LA FEL CUM FACEA LA AJOFM SI PE UNDE A MAI FOST. OMUL ASTA MINTE SI CAND RESPIRA. MASLUIESTE BINE HARTIILE, SAU ASA CREDE EL!!!! PARTIDUL TE VREA VICLEAN, HOT SI MINCINOS. LE INDEPLINESTI, MULT SUCCES. BINE CA ESTI INTERIMAR, NU TI OCUPAT MULT SCAUNUL DE PREFECT....