Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

PETROCHIMISTUL

#16977 Re: Re: Re: Re: SALARIILE

2014-02-10 14:00

#16973: - Re: Re: Re: SALARIILE

TU PROBABIL AI SURSELE TALE. LA CARE TE ADAPI.

-eu sunt chiar de acolo. si iti spun ca daca se face profesionist. plus banii necesari .poate fi repornita. atat cat a mai ramas din ea.

dar daca se ocupa de achizitia si pornirea ei. actuala conducere . sigur nu avem nicio sansa,

 

Raspunsuri


Musafir

#16979 Re: Re: Re: Re: Re: SALARIILE

2014-02-10 14:07:20

#16977: PETROCHIMISTUL - Re: Re: Re: Re: SALARIILE

Ca sa fiu sincer am vazut sumar ce e pe acolo - de Rafinarie vorbesc - informatiile insa le am de la voi de la Pitesti si de la oamenii de acolo. Normal ca doar punand cap la cap informatiile s-a dedus treaba asta - si sa nu uitam ca instalatiile alea stau de niste ani, din cate am inteles eu, neconservate cum trebuie ( !!!! ) - poate ma insel.

Mai mult de atat, exprimarea mea este facuta in ideea ca nu se merita acest lucru, financiar vorbind - pentru ca, daca ai bani si vointa, orice se poate pune pe roate.

In ceea ce priveste profesionalismul, personal am avut intotdeauna o parere foarte buna despre colegii de la Pitesti, ca e strict Arpechim ca e Rafinarie. Sunt oameni cu care am colaborat foarte bine si repet, chiar mi-au lasat impresia de buni profesionisti, bine pregatiti!   Si sper sa fie asa in continuare ca daca da Dzeu si pornim Piroliza..... :D