Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#16908 Re: Re: Re: BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

2014-02-09 13:36

#16907: - Re: Re: BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

AJOFM-ul NICI NU A ANUNTAT SOMERII CA AU DREPTUL ASTA. CORNOIU A DAT ORDIN SA NU SE ANUNTE OAMENII !!!! SA NU SE FACA PUBLIC, PRIN INSTITUTIA CARE O CONDUCE.

 


NE VOR CERSETORII LOR PENTRU ALEGERI.
ESTE VORBA DESPRE VOINTA FACTORILOR POLITICI.

Raspunsuri


Musafir

#16911 DECIZIE POLITICA A PRIMARULUI FRINCU PENTRU RM. VALCEA SI A PRES. C.J. VALCEA CILEA PT. JUD. VALCEA

2014-02-09 14:13:46

#16908: - BVB OLT OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

Portie suplimentara de ajutoare alimentare de la UE Portie suplimentara de ajutoare alimentare de la UE.
Vocea Valcii

O serie de ajutoare alimentare comunitare suplimentare pentru beneficiarii Programului PEAD 2013 din Ramnicu Valcea, cunoscuti pe plan local ca avand un grad crescut de vulnerabilitate socio-materiala si care au mai ridicat astfel de produse in cadrul programului va fi distribuita prin intermediul Primariei Ramnicu Valcea.

"Documentele necesare a fi prezentate de catre beneficiari sunt aceleasi ca si in prima etapa a programului PEAD, iar ridicarea produselor de la depozitul din str. Ferdinand se va face in baza bonului de ordine eliberat in ziua precedenta de catre personalul de la depozit.

Au prioritate persoanele aflate pe listele nominale, cunoscute ca avand situatii sociale si materiale deosebite, din urmatoarele categorii:
1. beneficiari de venit minim garantat;
2. someri inregistrati la AJOFM Valcea;
3. pensionari cu pensia sub 400 lei/luna;
4. persoane cu handicap grav si accentuat, adulti si copii;
5. persoane beneficiare ale unor legi speciale (invalizi, veterani si vaduve de razboi, urmariti politic; eroii-martiri si luptatorii de la Revolutia romana din dec. 1989 si de la revolta anticomunista de la Brasov din nov. 1987) cu venituri cumulate, obtinute exclusiv din aceste legi, de sub 400 lei/luna",
a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Daniel Ionescu.

Cantitatile de produse ce urmeaza a se distribui suplimentar sunt: faina - 3 kg, malai - 2 kg, zahar - 1 kg, ulei - 2 l, zacusca - 0,400 kg (1 cutie), miere - 0,250 kg. (1 cutie), paste fainoase - 2 pach. (1 kg.), conserva carne porc - 2 cutii si rosii in suc propriu - 2 cutii. Actiunea urmeaza sa se finalizeze pana in 28.02.2014.

http://www.voceavalcii.ro/2014011719100/Portie-suplimentara-de-ajutoare-alimentare-de-la-UE.html


DUPA CUM SE VEDE "SOMERII" NU INTRA IN CATEGORIA PERSOANELOR CONDITIONATE DE VENIT PRECUM "PENSIONARII" SI  "LUPTATORII DE LA REVOLUTIE".
FAPTUL CA NU PRIMESC ACEST SUPLIMENT ESTE DOAR O DECIZIE POLITICA A PRIMARULUI FRINCU PENTRU RAMNICU VALCEA SI A PRESEDINTELUI C.J. VALCEA CILEA PENTRU JUDETUL VALCEA.