Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#16893 Ai dreptate Remuse!

2014-02-09 12:48

#16889: - Re:

Ai dreptate Remuse, cineva incearca sa te imbarlige si nu numai pe tine ci pe mai multi considerati de el ca fiind raspunzatori de "debarcarea" lui.
Ai dreptate Remuse, asa este, "lupul isi schimba parul dar naravul ba".
Pana la un anumit punct trebuie inteles si acest individ (numit ghioca) care fiind fortat sa-si dea demisia a trebuit sa renunte la multi bani si la "protectia" oferita liderilor de sindicat.
Imi aduc aminte ca fiind coleg cu acest individ atat de munca cat si de sindicat eu doream repornirea Oltchimului iar el cu cernev doreau caderea lui Diculoiu si demisia lui Roibu si a echipei lui. Imi aduc bine aminte ca, atunci cand au realizat, ca nu pot sa-l clinteasca pe Diculoiu de la conducerea slo s-au gandit sa faca un nou sindicat: svo. Acest individ (numit ghioca) impreuna cu altii au inceput sa umble prin sectii si servicii pentru racolarea de membrii svo, mancand rahat ca ei dau categorii, sporuri, functii si tot ce le mai fata mintea, celor care se vor inscrie in svo. Realizand ca se pot face bani (din cotizatii) au inceput o competitie intre ei care sa se materializeze in cat mai multi membrii de sindicat racolati si care sa dea "valoare" mancatorilor de rahat prin atribuirea unei parti din cotizatii celor care au racolat membrii de sindicat. Apoi au inceput discutiile intre ei, de genul:
- eu am adus cei mai muti memrii in sindicat;
- ba eu am adus cei mai multi;
- da bine, tu ai adus dar de ieri au inceput sa se retraga din svo;
- ba ai tai au inceput sa se retraga.
Aceste discutii fara sens pentru mine, care m-au scarbit aratandu-mi ca de fapt "fruncea" svo doreste doar ciolanul si numai ciolanul si care mi-au ridicat "valul minciunii" de pe ochi m-au facut sa ma retrag din svo si apoi sa-mi cer disponibilizarea.
Tineti minte: astfel de indivizi sunt foarte periculosi iar simpla lor retragere in umbra si mentinerea in combinat o sa faca foarte mult rau fostilor mei colegi.



Raspunsuri


Musafir

#16894 Re: Ai dreptate Remuse!

2014-02-09 12:58:26

#16893: - Ai dreptate Remuse!

ascultati l pe FOTA[am dreptul la replica cernev si ghioca];;;;uitati va prostilor ca scrie ti de SVO,ce legatura am eu cu sustinerea SVO,mizerabililor, daca aveti tupeu spune ti voi personal acum la D NUL DIRECTOR POPESCU ca FOTA l a denigrat,va scuipa n gurite porcilor,acum chiar ati mincat rahat la vedere,vezi RADULE SI ANGHELACHE ce oameni ati sustinut?


Musafir

#16895 Re: Ai dreptate Remuse!o sa aibe parte de un mars de adio,rau sa fac numai

2014-02-09 13:03:56

#16893: - Ai dreptate Remuse!

si in privinta acestor doi mizerabili de cernev si ghioca,stai linistit FRATEEEE,nu mai apuca mult rahat sa manince,dar pot sa manince ca nu e 1000 de lei KG