Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Je

#35880 De ce a pierdut Mircea Badea procesul

2014-01-24 17:23

De ce a pierdut Mircea Badea procesul in prima instanta cu Horia Georgescu. Motivarea judecatorului.
Modalitatea de exprimare este pur si simplu insultatoare, nu este justificata de dezbaterea unui subiect public si nici nu se incadreaza in limitele dozei de exagerare si provocare permise de CEDO, se arata in motivarea judecatorului care i-a dat castig de cauza sefului Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, in procesul cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3. Prin sentinta din 12 decembrie 2013, judecatoria sectorului 1 l-a condamnat pe Mircea Badea la plata a 5000 de euro, in solidar cu Antena 3, cu titlu de daune morale pentru incalcarea dreptului la demnitate a sefului ANI. Intr-o serie de emisiuni 2012, Badea l-a calificat, intre altele, pe Horia Georgescu, "sluga basista jecoasa" si "oooo, anist".

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16472773-pierdut-mircea-badea-procesul-prima-instanta-horia-georgescu-motivarea-judecatorului.htm

Raspunsuri

In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#35883 Re: Re: basist = prost

2014-01-24 17:42:10

#35880: Je - De ce a pierdut Mircea Badea procesul

"heil hitler" sau "je" poti sa faci si aici modificarea la cuv. "jecoasa", corect e..."jegoasa", culmea e ca, pe site-ul hotnews de unde ai pus link-ul, este scris corect !


Avand in vedere greseala asta, ce e identica cu cea de dinainte ("jiCnire" in loc de "jiGnire"), e clar ca cel ce-a scris e unul si acelasi prost !


hahahahahahahahahahaha !!! oaie basista ce-ti pui haina de antibasist !   hahahahahahahahahaha !!!


basistii sunt si putini si prosti !!!

 

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! 

 


basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !