Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Romanul Neindobitocit

#26701 USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

2014-01-18 17:44

Voiculescu este disperat ca va ajunge la puscarie . Au cautat tot felul de motive dar BASE le-a dat multa M**E tuturor  PONTANACILOR  din Romania . Cei care semnati aceste mizerii de petitii cred ca sunteti loviti la cap si nu vedeti ce intentii are varanul . Nu-i suficient ca v-a prostit ponta si antonescu ? Acum va lasati indobitociti si de voiculescu turnatorul ,cel care si-a turnat familia la securitate . Va dati seama ce caracter mizerabil are acest gunoi de om (daca se poate numi om individul asta ) ?. Voi nu vedeti ca ei au vrut sa dea lege ca sa legalizeze hotia ? Parca ati fi in coma si ati pierdut contactul cu realitatea. Ma gandesc cu tristete la viitorul romaniei daca va fi condusa de urmasii lui Nastase ,Voiculescu, Ponta, Fenechiu , Marian Oprisan , Nicusor Constantinescu , si lista poate continua .Cand deschideti televizorul ,mai schimbati si voi canalul si mai vedeti ce se intampla in tara . Ati vazut ca Ponta a fugit ca un sobolan cand a trebuit sa dea ochii cu Victoria Nuland ? Cum este posibil ca un prim ministru sa lipseasca de al o intalnire cu reprezentantul unei tari cu care noi avem perteneriat militar ? Sa dea dumnezeu sa va treziti din prostie si sa priviti realitatea .Din pacate aproape toti semnatarii acestor petitii care fac jocul hotilor se dovedesc a fi la randul lor persoane de calitate inferioara majoritatea de privitori  ,, MIREASA PENTRU FIUL MEU " , care nu au prea multa scoala sau educatie (a se citi comentariile unora ).  SA NE AJUTE DUMNEZEU SA TRIMITEM TOTI POLITICIENII HOTI LA PUSCARIE ,INDIFERENT DIN CE PARTID FAC PARTE !.

Raspunsuri

Apocalipsa Securistilor Ceausisti

#26714 Re: USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

2014-01-18 17:46:15

#26701: Romanul Neindobitocit - USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

Vai de mine, pupinbasistii semneaza multiplu.

 

283 persoane au semnat petiția pentru demiterea lui Ponta. Semnăturile provin de la 259 adresa IP diferite.

 

Găozarii de la ReporterVirtual (vezi relația dintre Halpert și Ciocălzan, care a fost patron de bordel în Spania unde se prostitua singur în funduleț), citați de Hotnews, au arătat cum se poate semna petiția de 25 de ori.

Bine, ei nu și-au mai pus problema să gândească, fiind extrem de proști și de atașați cu buzele crăpate de curul murdar al băsului.

 

http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0512/338/1338005754a1.jpg...

 

Petitia asta e semnata de la 70 000 de IP-uri. Halpert, ești o labă proastă.

Vine o zi când nimeni nu va ști că ați belit pula, găozarilor.

 

Tocmai ți-am arătat care-i diferența intre 39 de IP-uri și 70 000, găozar pupinbăsist, Halpert Ciocălzan, prost.

Băsescu nu mai prostește nici măcar oi. Puțoii proști care încă mai luptă pentru el o fac pentru șaorma.

 

Halpert și Ciocălzan vor să ajungă primii pe google. Să știe toată planeta că-l ling în cur pe Băsescu într-un sincron perfect.

Oh, și ce cur frumos răsare,

E cu căcat?

Căcat e oare?

 

Ești impotent, adrian halpert.

Sunt mulți și ei nu sunt pentru că-s mulți. Proști mai sunteți băsiștilor, vă curge din gură.

Cei care au semnat petiția au o durere maximă în cur de voiculescu. Petiția e pentru demiterea jigodiei statului, Băsescu.
Keepcalm

#26717 Re: USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

2014-01-18 17:46:34

Keepcalm

#26741 Re: USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

2014-01-18 17:48:55

#26701: Romanul Neindobitocit - USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

Votul meu nu are absolut nicio legatura cu persoajele mentionate de matale!!!

Gogu

#26788 Re: USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

2014-01-18 17:54:09

#26701: Romanul Neindobitocit - USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

Mai romanule neindobitocit,nu ai de ce sa fii "ne",pentru ca tu esti asa din nastere,esti dintre cei care nu a simtit pe pielea lui toate magariile si minariile facute de acest scelerat,esti dintre cei care il pupati in toate partile si in tot timpul,nu iti este rusine sa iti dai tu cu parerea si sa faci prosti atitea oameni care sau saturat de hotiile si minciunile acestui ordinar,aveti grija ca de cite ori este luat in tarboaca ,sa bateti cimpii cu Voiculescu,Iliescu si alti "Escu",tu esti dintre cei care nu a stiut ce inseamna salariu taiat ,ce inseamna sa iti bage mina in buzunar sa iti ia din pensie,unul acest hot,ca Duta,ca Blejnar,etc.voi cinstitilor care o duceti bine de pe urma acestui regim sa va duceti dracului cu regim cu tot si nu ne mai prostiti pe noi,demagogilor.

ana

#27687 Re: USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

2014-01-18 20:45:24

#26701: Romanul Neindobitocit - USL ( Urmeaza Saracie Lucie)

Dragule tu nu esti indobitocit,tu esti dobitoc din nastere.Scrii binr,ai ceva cultura dar educatie nu.Ti-am raspuns pe masura mesajului tau. in concluzie:gindesti bine dar te exprimi execrabil.