Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Marius

#26575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 10:21

#26569: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Stimata doamna Doina,

Am postat pe aici si la un moment dat si eu am crezut ca se poate infiripa ceva legat de miscarea civica. Dar totul a fost o iluzie. Persoanele reale din spatele pseudonimelor excentrice se afla aici cu o misiune bine definita: Sa discrediteze orice initiativa de asociere care ar putea genera trezirea constiintelor cetatenilor si iesirea lor din letargie. Acum ii gasiti pe comentariile petitiei legate de demisia presedintelui.

Este ultima mea postare. Daca vor mai apare postari cu numele Marius in continuare sa stiti ca sunt ale celor mai sus mentionati.

Sa aveti o viata frumoasa cu cat mai multe bucurii.

Raspunsuri

Heil Hitler

#26576 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 10:25:17

#26575: Marius - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nu am zis ca renunt la initierea unei miscari civice puternice. Doar ca inca ma gandesc cum sa o fac bine si sa am si o sansa de reusita. Nu e asa simplu.

Si astept si alte idei...multumesc

Doina
Musafir

#26579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 10:36:20

#26575: Marius - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Vă mulțumesc pentru urări și vă doresc la fel.

Am votat și petiția pentru demisie , dar nu voi mai face comentarii de nici un fel ; și așa mi-am pierdut foarte multe ore pentru a citi postările  celorlalți ( din respect pentru ei și din dorința de-a vedea ce vrea să spună fiecare , ce gândește, ce dorește ... ) și nu știu dacă ne vom mai hotărî vreodată ( și dacă vom mai avea curajul „ nebun ” din 1989 ) să dăm de pământ cu acești politicieni  TRĂDĂTORI și netrebnici care nu-și merită numele de „ român ” și care timp de 24 de ani ne-au călcat demnitatea  în picioare  , ne-au umilit în ultimul hal  și ne-au vândut ( la propriu ) ca la tarabă.

Acești oameni vor plăti cu lacrimi de sânge pentru durerea și deznădejdea acestui popor , dar până atunci noi suntem cei care suferim.

Cam asta  este .
Facebook