Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Zbanghiuk la Bruxelles: "Antena 3 e aici? Antena 3 e aici?"

#26551

2014-01-17 05:31

La Palatul Cotroceni
Canta cucuveaua
Zbanghiul a innebunit
Cade sandramaua

Musafir

#26552

2014-01-17 06:05

Confirm petitia ptr ca sper sa scapam de ciuma actuala de la Cotroceni.
Heil Hitler

#26553 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 06:38

#26443: Marius - Re: Re: Re: Re: Re:

Daca nici dupa ce am explicat de atatea mii de ori in atatea moduri, inseamna ca esti PROST si IDIOT. Stiu ca sunteti multi, majoritari. A remarcat si P.Tutea asta ("Am facut puscarie 13 ani pentru un popor de idioti"). Asa ca inca am dubii sa initiez o miscare civica


Musafir

#26554

2014-01-17 06:45

Este rusinos modul in care acest individ, din functia de Presedinte se adreseaza poporului sau! Ma simt insultata si nu mai vreau sa ii tolerez aceste iesiri deplasate si ridicole. Rusine sa iti fie Basescule!
Heil Hitler

#26555 Re: BOUT GASIT VINOVAT....PE CAND BASESCU ?

2014-01-17 06:58

#26519: 666 - BOUT GASIT VINOVAT....PE CAND BASESCU ?

Bai nene hai sa iti zic cate ceva.

Eu daca as fi vanzator de arme, nu e problema mea ca daca un client este criminal si o impusca pe masa.

Sa zicem ca da, nu e bine sau corect sa vinzi o arma celui care stii ca e criminal. Dar, in primul rand Basescu nu o fi vandut rachetele alea, daca le-o fi vandut, de la masa din curte, ca fiind personal ale lui, ci in calitate de reprezentant al Statului Roman, ele fiind in proprietatea statului roman. Astfel ca el le-a vandut cu scopul de a face bani pt noi romanii...Si sa nu fii atat de naiv sa crezi ca numai Statul Roman contribuie la atrocitati sau vand arme teroristilor sau chiar comit atrocitati. Aici campioni sunt tocmai americanii. A se vedea ce au facut in Irak, etc...

Cred ca mai mult nu are rost ce sa iti explic....


Musafir

#26556

2014-01-17 07:24

Sper sa nu mai fie cazul si al altor confirmari...
Marius

#26557 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 08:21

#26553: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Alo Doina, doamna cu respectu'! Heil Hitler m-a categorisit a fi prost si idiot. Astea sunt argumentele lui. Va rog sa luati in considerare reevaluarea acestuia.

Pare-se ca s-a razgandit, si are mari dubii, nu mai doreste sa se sacrifice pentru binele unui popor majoritar de prosti si idioti.

Doina
Musafir

#26558 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 08:34

#26553: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Hitler, nu mă aștptam de la tine să fii așa de ireverențios cu Marius ; chiar dacă n-a înțeles ceva sau poate și-a exprimat opiniile altfel de cum  te așteptai , totuși nu cred că e „  PROST și IDIOT ”.

Și-apoi , cred că erați cei doi co-lideri ai unei mișcări civice viitoare și care-ați discutat foarte mult , atunci- oare ce să mai cred ?

Sefu' BoBocK

#26559 Re: Re: Re: Asteapta

2014-01-17 08:34

#23922: JEGURI BASSINISTE - Re: Re: Asteapta

Nu sunt cu Basescu sa il infunde puscaria si sa-i manance toate bolile din lume si pe el si PDL-ul lui dar nici cu Psd si Pnl nu imi este rusine. Un plagiator care se da doctor si un somnoros cae se vrea presedinte. Frumoasa din padurea adormita si Pinochio... Astia vrei sa ne conduca tara? Inseamna ca traiesti degeaba pe acest paman omule revino-ti doar nu te-a hipnotizat astia de la antena 3 cu discursurile lor expirate.


Musafir

#26560

2014-01-17 08:41

Basescu trebuie eliminat cu orice pret impreuna cu toata camarila lui din PDL, impreuna cu toata familia lui si trebuie recuperati toti banii si toate bunurile furate. Vom avea mult de recuperat in plan moral si pentru asta trebuie mobilizata toata populatia prin solidaritate muncind din greu.
Heil Hitler

#26561 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 08:42

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa te judec moralmente. Vreau doar sa iti spun de ce nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa ai independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dai nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dai o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faci asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari in putere vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajezi sacietatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care tu ar fi trebuit sa le faci sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu esti un conducator bun. Ai avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.

 

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca Basescu ar fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Propabil de aceea suntem si unde suntem.


Musafir

#26562

2014-01-17 08:44

Confirm semnatura mea la petitie,aceasta exprimand convingerile mele actuale si dorinta mea ca toate forurile internationale si alte personalitati sa cunoasca realitatea din Romania ,nu minciunile prezentate de persoane denigratoare ale tarii ,precum Monica Macovei si colegii ei ,toti avand in frunte pe insusi presedintele Basescu.
Doina

#26563 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 08:45

#26557: Marius - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Chiar dacă nu se înființează nicio mișcare civică, totuși a ieșit ceva bun din această confruntare de idei; știm că în caz de ceva, oamenii acestei țări nu sunt chiar ignoranți și că  oricând se poate pune de o răsturnare de Guvern  ( prin proteste puternice , care nu lasă loc la nicio înțelegere cu dictatura ).

Și  mai spun că dacă se închide acest site , ne putem despărți în termeni civilizați și ca prieteni și frați ai acestei țări care gândesc la fel pentru o lume mai bună și mai armonioasă  și să nu mai lăsăm ca războaiele să distrugă omenirea.


Musafir

#26564

2014-01-17 08:58

O reactie legitima din partea unei natiuni umilite,
mintite si manipulate.Cerem pentru a doua oara demisia dar si responsabilitatea morala si penala,
acestui individ sin a intregii sale camarile care au distrus Romania si natiunea romana.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-17 09:00


Marius

#26566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:03

#26558: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Stimata Doamna Doina,

Demult pe la nu-s ce televiziune (cred ca aia publica, daca nu ma insel) a fost difuzat un serial. Se numea Twin Peaks.

Ce mi s-a intiparit mie pe creer ca si o reclama la sampon, a fost motto-ul: Lucrurile nu sunt ce par a fi.

Pe acest website la aceasta sectiune, comentarii, oricine poate scrie orice cu orice pseudonim. Si eu pot sa postez cu numele Doina. Cei ce citesc se vor intreba sau nu: Oare a postat Doina sau altcineva?

Am propus mutarea discutiilor pe alta platforma unde sa nu se intample acest lucru. Propunerea mea nu a avut ecou. Asa ca luati aminte: Lucrurile nu sunt ce par a fi.

Heil Hitler

#26567 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:07

#26558: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Doina, de PROSTI si IDIOTI nu ai cum sa scapi pe lumea asta. Nici nu imi propun sa scap lumea de ei. Problema e doar sa devina cat mai putini, minoritari.

Nicidecaum nu ii ingradesc dreptul de a se exprima, si dupa cum ati vazut nu i-am zis din start ca e prost si idiot. Am avut toata bunavointa si rabdarea sa ii explic, si mi-am consumat ceva timp cu el.

Marius

#26568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:21

#26567: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"dupa cum ati vazut nu i-am zis din start ca e prost si idiot"

Stampila ai pus-o din start dar fiindca esti un individ superior, cu mult bun simt, bunavoita si rabdare ti-ai pierdut ceva din timpul tau pretios pentru a-mi deschide ochii plini de ignoranta. Iti multumesc ca existi. Heil Hitler.

Doina

#26569 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:29

#26567: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Eu n-am vrut să vă cert , doar am încercat să fiu împăciuitoare și să vă spun că se pot rezolva multe probleme , prin comunicare și  printr-un dialog onest. Și mai spun că într-adevăr mă numesc Doina și am 57 de ani ( asta fiindcă nu mă crede Marius ).

Deci, cred că pot să-mi permit luxul să spun că visul meu dintotdeauna a fost să văd armonie, înțelegere între oameni și pace pe toată Planeta , iar sărăcia să dispară precum fumul; știu că e utopie ceea ce spun, dar nu voi înceta niciodată să-mi doresc acest lucru.

Acesta este crezul meu .

Marius

#26570 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:42

#26569: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Doamna, in privinta dumneavoastra n-am avut nici-un dubiu ca in spatele postarii este aceeasi persoana, suspiciunile mele sunt legate de pseudonimul ala odios (chiar daca afirma ca l-a pus pentru a atrage atentia, tot odios ramane).

Heil Hitler

#26571 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:45

#26568: Marius - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Deci din pacate logica ta iar are de suferit. Cum sa stiu de la inceput la esti PROST si IDIOT.?  Abia dupa ce ti-am explicat de o mie de ori ca la gradinita, am constatat asta. Din pacate

Marius

#26572 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 09:53

#26571: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Iarta-ma ca sunt in continuare confuz si nu reusesc sa deslusesc adevarurile relevate de Tine (cel aflat in minoritate). Imi fac mea culpa. Sa-mi fie rusine.


Musafir

#26573

2014-01-17 09:59

Dreptatea sa triumfe !

Musafir

#26574 jos mafia din romania dezmembrarea clanului Basescu'

2014-01-17 10:20

acest Basescu trebuie macinat precum carnea tocata,facut parjole si dat la caiini?
Marius

#26575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-01-17 10:21

#26569: Doina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Stimata doamna Doina,

Am postat pe aici si la un moment dat si eu am crezut ca se poate infiripa ceva legat de miscarea civica. Dar totul a fost o iluzie. Persoanele reale din spatele pseudonimelor excentrice se afla aici cu o misiune bine definita: Sa discrediteze orice initiativa de asociere care ar putea genera trezirea constiintelor cetatenilor si iesirea lor din letargie. Acum ii gasiti pe comentariile petitiei legate de demisia presedintelui.

Este ultima mea postare. Daca vor mai apare postari cu numele Marius in continuare sa stiti ca sunt ale celor mai sus mentionati.

Sa aveti o viata frumoasa cu cat mai multe bucurii.