Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

vivi

#23938 petitie

2014-01-13 08:13

Zdrobitoarea majoritate a celor care sustin usl sunt cei care nu suporta sa munceasca cinstit, adica puturosii hotii , mincinosii, oamenii fara scoala si fara o educatie sanatoasa etc. In orice tara civilizata se gasesc asemenea specimene si reprezinta cateva procente din populatia adulta, spre deosebire de RO unde procentul este de cca. 30%. Neavand o sursa sigura de venit si cum spuneam nici educatie, acesti oameni sunt usor de manipulat
. Aceasta este pe scurt consecinta faptului ca in 1990, Iliescu in loc sa puna oamenii la treaba si sa-i oblige sa respecte legile a facut exact pe dos : a dezbinat oamenii, specialistii au fost scosi la pensie, a aruncat cu bani in toate partile , a inchis ochii la jaful infaptuit in timpul celor 3 mandate etc, etc.
Toate nenorocirile prin care trecem se datoreaza regimurilor iliesciene in timpul carora au fost elaborate Constitutia si legile dupa care se desfasoara toate activitatile in Ro. In general, legile iliesciene sunt neclare si interpretabile. Din aceste motive sunt greu de aplicat in viata. Legile trebuie sa fie scurte, clare si la obiect si sa impuna o finalizare fara interpretari. Asta a incearcat sa faca regimul Basescu in coditiile in care opozitia l-a sabotat din toate pozitiile.

Raspunsuri

PRETORIAN

#23948 Re: petitie

2014-01-13 08:19:18

#23938: vivi - petitie

CARE OPOZITIE ? Au fost tot timpul majoritari la  n-spe OUG-uri date de PITICANIE,ca sa nu mai pomenim de ANASTASE cu

numaratoarea.DE acord cu mentiunea ILICI,de altfel un DOBITOC inconstient avid de a ajunge Presedinte.

ady.wmaster@yahoo.com

#23949 Re: petitie

2014-01-13 08:20:00

#23938: vivi - petitie

Bravo Vivi imi place ce ai scris insa in privinta lui Basescu nu eate asa , Toti sunt niste FSN-isti ordinari Nu ne este bine nici cu Basescu nu o sa ne fie bine nici cu Antonescu o sa se convinga lumea cum sa convins si de USL.


Musafir

#23964 Re: petitie

2014-01-13 08:27:44

#23938: vivi - petitie

Sunt curios daca "mult stimatul si iubitul" regim Basescu a incercat si sa ... se aranjeze material...( vezi casele si terenurile achizitionate de reprezentantii acestuia...). In anii '90, student fiind si avand mintea plina de idei marete..., injuram crancen "regimul Iliescu" si chiar ma certam, ca un prost, cu parintii pentru ideile-mi liberale, vezi draga doamne de dreapta... Eram un tanar cu mintea aburita de o asa zisa revolutie! Acum continui sa privesc critic perioada acelor ani, insa nu pot sa nu fac o comparatie, cel putin la nivel de comportament, de atitudine , intre Ion Iliescu si Traian Basescu: amandoi presedinti, amandoi asa zisi intelectuali, cel putin dupa unele pareri, insa cata diferenta inter ei! Ma indoiesc ca Iliescu stie cum se bea fara sa te inbeti... Nu credeam ca am sa ajung sa-l apreciez pe nenea Nelu' Cotrocelu'! Basescu m-a ajutat si pentru asta-i multumesc.