Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Capitalist mic si rau

#23771 na pwla

2014-01-13 06:22

Fac ceva americanii pe petitia voastra :) Sau aveti impresia ca nu stiu ce se intampla aici in tara asta ?! Stiu foarte bine ! Si barbat esti bah Ponta, de te ascunzi dupa Gadea ca dupa fusta mamei de o femeie ?!
Revenind, Basescu mai e presedinte fiindca VOR AMERICANII. Aveti impresia ca Romania e de capul ei? Aveti impresia ca putem decide ce sa facem in tara, chiar asa de capul nostru ?!
Si unde dracu s-a mai pomenit, in ce tara din lume sa iti dai imunitate pentru ciordeala ?
Ba Parlamentul Romaniei chiar a luat o distinctie ptr cel mai mare mafiot din lume, intrecand chiar si traficantii de droguri ! Frumoasa distinctie, nu? Astia vreti sa va conduca??

Si votacilor USL:
Dupa un an, e intretinerea mai ieftina ? E motorina mai ieftina? Sunt taxele mai mici? Copii vostrii au de munca? Castigati mai mult ca anu trecut?
Eu zic ca e NU pe linie !

Apropo, unde sunt banii furati de Boc si Udrea? Miliardele alea? Unde sunt banii din spitale? Cum e cu "nu avem nevoie de FMI"? Din alea 1 milion de locuri de munca/mandat s-au creat macar 250 000 sau au disparut alte 100 000 ?
Cum e cu Rosia Montana, si Gazele de Sist ?!

Dar nu imi pun mintea cu comunistii. Ptr tot raul din tara e vinovat doar un singur om.
Si vb cuiva, cand vor crede americanii aberatiile scose de cei de la Antena 3, chair ca atunci porcii vor zbura !

Pana una alta cred ca se pregateste o livtura de stat. USL-ului i sunt zilele numarate.

Raspunsuri


Musafir

#23809 Re: na pwla

2014-01-13 06:50:38

#23771: Capitalist mic si rau - na pwla

După mintea ta creață și mare cât piciorul broaștei , Bășină nu are nicio vină și doar USL-ul trebuie să cadă.  Deocamdată este vorba de acest trădător și dictator care a îngenunchiat Justiția, a divizat societatea în două și-a semănat ură între oameni, a neglijat voința a 7,4 mil. de oameni și altele ... pentru care trebuie să plătească.

Da, va veni și rândul USL-ului fiindcă nici ei nu sunt mai breji, dar ce-a făcut acest nenorocit, nu are termeni de comparație. Și am rugămintea să nu mai jignești la grămadă ( eu de exemplu, n-am votat nici cu unul ,nici cu altul ), fiecare om are dreptul să-și spună opinia într-o problemă care crede el că e importantă și n-are nimeni dreptul să-i închidă gura.

PS  Mai vreau să spun ceva ; dacă sunteți așa de deștepți ( câțiva de aici care tot înjurati și spuneți că sunt manipulații din partea  lui Gâdea și a lui Ursu ) de ce nu v-a venit vouă ideea de-a face această petiție ? Chiar credeți că toată lumea e proastă și poate fi adusă cu forța să semneze ?