Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

/ #23809 Re: na pwla

2014-01-13 06:50

#23771: Capitalist mic si rau - na pwla

După mintea ta creață și mare cât piciorul broaștei , Bășină nu are nicio vină și doar USL-ul trebuie să cadă.  Deocamdată este vorba de acest trădător și dictator care a îngenunchiat Justiția, a divizat societatea în două și-a semănat ură între oameni, a neglijat voința a 7,4 mil. de oameni și altele ... pentru care trebuie să plătească.

Da, va veni și rândul USL-ului fiindcă nici ei nu sunt mai breji, dar ce-a făcut acest nenorocit, nu are termeni de comparație. Și am rugămintea să nu mai jignești la grămadă ( eu de exemplu, n-am votat nici cu unul ,nici cu altul ), fiecare om are dreptul să-și spună opinia într-o problemă care crede el că e importantă și n-are nimeni dreptul să-i închidă gura.

PS  Mai vreau să spun ceva ; dacă sunteți așa de deștepți ( câțiva de aici care tot înjurati și spuneți că sunt manipulații din partea  lui Gâdea și a lui Ursu ) de ce nu v-a venit vouă ideea de-a face această petiție ? Chiar credeți că toată lumea e proastă și poate fi adusă cu forța să semneze ?