Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Absolventa Stiinte Politice in SUA

#19243 Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 21:59

#16753: Nicu - Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

Bă', nu vezi că eşti prost? Şi te mai dai şi mare! Un mare prost!

Nicu

Nu, chiar nu vad ca sunt proasta, Nicule.  Te rog--chiar insistent--sa-mi spui de ce crezi tu lucrul asta, daca poti.

Dar, din cate am vazut pana acum, nu esti in stare sa formulezi un argument--la fel ca foarte multi din oamenii care comenteaza pe forumul asta. Totusi, te simti dator sa iti faci contributia civica si sa-ti faci vocea de cetatean auzita, nu? Si, cand vezi ca nu poti da un raspuns inteligent, recurgi la injurii. Bravo, bravo! Din nou, Nicule, demonstrezi mai bine decat orice altceva nivelul discursului politic si nivelul de educatie a suporterilor USL.

Ai dreptate, cu un singur lucru m-am dat mare--faptul ca am terminat facultatea pe meritele mele, fara sa copiez sau sa plagiez--spre deosebire de stimatul nostru Premier Victor Ponta. Da, ai dreptate, cu asta ma mandresc si ma voi mandri intotdeauna, Nicule.

Ma mandresc cu faptul ca sunt cinstita si onesta. Si, ma mandresc cu faptul ca imi pot argumenta parerile personale intr-un mod clar si organizat. Dar, se pare ca aceste atribute nu sunt la cautare in Romanica noastra draga. Aici, oamenii ca tine sunt apreciati: cei care tipa cel mai tare si injura cel mai urat. Poate ajungi si presedinte intr-o zi, draga Nicule, ca daca a ajuns un tirist de profesie "auto" sa fie deputat PC, eu zic ca ai toate sansele. Multa bafta, sunt sigura ca USL-ul e mandru sa aiva suporteri de nivelul tau.

Raspunsuri


Musafir

#19319 Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 22:21:10

#19243: Absolventa Stiinte Politice in SUA - Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

Ce ştii tu de nivelul de educaţie al suporterilor USL? Usl a fost ales cu peste 70% din electoratul României, nu pentru al proteja pe Năstase sau alţi USL-işti de la puşcărie. Această majoritate s-a format pentru a înlătura cel mai mare rău al româniiei: Traian Băsescu şi camarila lui care nu s-au mulţumit să-şi tragă averi, au ajuns  să-şi formeze dinastii în perioada crizei, să sfideze populaţia cu neruşinare şi o serie întreagă de nelegiuri prin care a distrus de tot această ţară, care a fost slăbită de predecesorii lui. Dacă ai absolvit o facultate în SUA dovedeşte prin fapte şi nu prin aroganţă.

D

#19508 Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 23:22:06

#19243: Absolventa Stiinte Politice in SUA - Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate ...

ohoho.. o fi el, nicu, prost.. dar nici dumneata domnisoara nu esti.. departe de el.. cu toata facultatea de care esti asa de mandra (a propos.. afisarea unei astfel de mandrii exacerbate fata de o realizare normala cum este absolvirea unei facultati - in cazul in care faptul este real - denota doar ca, la nivel de subconstient, stii ca meritele nu-ti apartin sau nu, in totalitate.. )

eu totusi am dubii serioase ca mult-clamata absolvire este reala.. si argumentez logic cu urmatoarele:

- afirmi: "te simti dator sa ITI FACI CONTRIBUTIA CIVICA" - domnisoara.. se zice.. sa iti ADUCI contributia civica.. un absolvent de facultati inalte ca cele clamate.. nu ar face asemenea erori sintactice (pentru termenii care nu-ti sunt clari in ceea ce scriu eu.. pls ref. DEX online)

- scrii: "Si, ma mandresc cu faptul ca imi pot argumenta .. "  - dupa cum se observa ai pus o virgula dupa conjunctie desi nu urmeaza o propozitie/expresie secundara lamuritoare ci esti tot in propozitia principala a frazei

- scrii: "sunt sigura ca USL-ul e mandru sa AIVA suporteri de nivelul tau" aici am mai multe de spus.. intai ca se spune sa AIBA.. declinarea AIVA este specifica unei limbi romane vechi (de secol 19). Faptul ca o persoana ca tine foloseste un asemenea arhaism vine inca o data in sprijinul supozitiei mele si anume, ca nu esti absolventa de facultate in SUA. Tinerii nu folosesc arhaisme.. si daca le folosesti inseamna ca esti batrana.. deci, pe vremea ta, in comunism, nu exista posibilitatea sa faci facultatea in SUA.

quod erat demonstrandum - ref; orice dictionar de expresii latine uzuale

P.S. Nu am absolvit facultatea de litere, am un master in fizica, un MBA si un doctorat in psihologie, vorbesc 6 limbi straine .. muncesc in afara Romaniei, copiii mei sunt la Londra unde au absolvit facultatile, isi fac masterele si muncesc in acelasi timp.. si toata familia a votat USL How about that when talking about the education level of USL voters?

 

Impotriva prostilor

#19533 Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 23:30:42

#19243: Absolventa Stiinte Politice in SUA - Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

Sustin si eu parerea colegului, dar afirm, mai mult: esti analfabeta.

Fara misoginism, dar, du-te femeie acolo (hai ca stii tu unde) !