Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#14037

2014-01-10 18:58

Aș dori să scriu multe, dar nu știu cu ce și cum să încep, atât de multe sunt de spus. Sunt multe mizerii, asta vreau să spun. Oare când vom scăpa din acest infern? Eu, care am trecut deja prin viață, nu mă tem de nimic. Nimeni, vorbesc din partea statului, nu m-a ajutat cu nimic, cu toate că sunt persoană cu grad de handicap. Nu am cerut sprijin, nu m-am umilit. Dumnezeu m-a ajutat să am o familie frumoasă, pot să spun și foarte fericită, pentru că tot ce am obținut de la viață, am realizat prin munca mea. Grea, pentru mine, dar foarte frumoasă, pentru că am fost înconjurată de oameni minunați. Dumnezeu mi-a scos în cale cei mai minunați medici, profesori, colegi de muncă etc. Nu am apelat la organizații de partid, de sindicat, la primărie sau la alte instituții, care sunt pline de acești viruși, precum ”președintele” nostru, viruși de care nu mai scăpăm. A reușit, acest personaj să dezbine familii, prietenii, tot ce a făcut în anii în care a domnit a fost să înjure, să împrăștie otravă. Nu am auzit, nu am văzut la TV sau în alte publicații o faptă bună, creștină, de ajutor și înțelegere pentru cei nevoiași, pe care s-a străduit, prin toate mijloacele, să=i umilească. SPER CA, MĂCAR ACUM, SĂ REUȘIM! DOAMNE AJUTĂ! FELICITĂRI ANTENA 3. ROMANIA VĂ IUBEȘTE.

Raspunsuri

Gadea

#14239 Pupincuristilor lui Voiculescu de la antene

2014-01-10 19:18:29

#14037: -

Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Mai tare, ca tara nu va aude:

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!