Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#13734

2014-01-10 18:26

Kenya si-a castigat independenta abia in 1963.Pana atunci, de-a lungul timpului, teritoriul ei a fost luat in stapanire de portughezi, arabi, populatia bantu... Cu asta am vrut sa spun ca americanul de origine kenyana Barack Obama (sau negrul bantu Obama) ar trebui sa stie, cel putin din povestile bunicilor, cum e sa traiesti sub o dominatie, oricare ar fi ea. Cu alte cuvinte, tot asa de bine ar trebui sa inteleaga cum e sa-ti duci zilele sub un dictator, mai ales cand acesta este unul de teapa lui Basescu. Am mai spus-o si-o mai spun si o sa o zic in continuare: dupa cum Germania, inainte de cel de-al II-lea razboi mondial, a fost precum o tumoare in inima Europei, tot asa, sau chiar mai mult decat atat, Basescu este un cancer pentru Romania. Iar celor care ma vor contrazice le-as aminti O vorba din strabuni care spune ca "ochii sunt oglinda sufletului". Uitati-va, deci,dragi basisti, in ochii lui si veti vedea ce-ati votat...

Raspunsuri

Tudor

#14257 Pupincuristilor lui Voiculescu de la antene

2014-01-10 19:20:32

#13734: -

Atunci am sa va cred ca doriti binele neamului meu, cand am sa va aud strigand din toti rarunchii ca Varanul securist trebuie sa infunde puscaria pe viata! Sa va aud, derbedei antenisti si antenizati fara voia voastra, in cor, toti odata, ca sa se auda pana peste ocean!Strigati toti intr-un glas: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Mai tare, ca tara nu va aude:

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Haideti, Badea, Gadea, Chireac, Tudor, et comp., in cor cu totii, sa auda si varanul: Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii! Voi-cu-les-cu du-pa gra-tii!

Nu se aude... Nu vreti sa-i convingeti pe americani ca sunteti de buna credinta??? Stiu ei ce stiu! Ha,ha,ha,ha! Cred ca i s-a facut cam frigut lui Felix - motanul! Apucati-va sa preparati chiftelute, sa aveti ce-i zvarli cu prastia in curand! Nu va avea voie decat la 4 vizite pe luna, nu va poate primi pe toti odata, derbedei ce sunteti!