Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#10980 Re: Re:

2014-01-10 12:09

#10576: Un Roman - Re:

Nu-s PDL-ist. N-am votat cu Basescu si nu mananc ciolane politice.

Daca esti interesat, afla ca sunt doctor (si inginer) si am mai multi ani munciti in cercetare in strainatate decat ani de scoala are alegatorul mediu PSD, sau conducatorul mediu PSD (exceptand diplomele la fara frecventa, la privat, sau cumparate).

Mi-am repatriat taxele pe venit de cate ori am avut ocazia -- adica am platit in tara impozitele pe veniturile mele. Sunt mai multi bani decat va castiga vreodata un bugetar onest in viata lui in Romania. N-am avut nici un beneficiu material din partea statului roman, dar sunt roman crescut, educat si format in Romania in mare parte.

E dificil pentru mine sa vad cat de jos a ajuns clasa politica si cat de manipulati sunt oamenii. E dificil sa vad cum clovnii si limbajul obscen conduc tara, cum plagiatorul Ponta si repetentul Antonescu sunt obedienti criminalului tradator Voiculescu si toti arunca in spatele matrozului Basescu orice responsabilitate a guvernarii.

Sunt aproape 2 ani de cand USL guverneaza, si grija lor e doar Basescu si legi favorizatoare de coruptie, pentru puscariabilii politici si nu numai. Grija pentru viitor lipseste, interesul imediat si furtul au prioritate. Uneori mai vad sperante la Antonescu, dar Ponta din tanarul politician de perspectiva a ajuns doar un infantil infatuat si smecher fara cuvant -- e greu sa fii liderul unui cuib de vipere, de interese ilicite, e greu sa fii in cardasie cu puscariabilii din propriul partid si nu numai.

Informatia se citeste din mai multe surse, se analizeaza, se filtreaza si apoi se foloseste. Din pacate Antena 3 are un numar imens de spectatori fideli, manipulati. Voiculescu si-a cumparat influenta si libertatea cu aceasta televiziune. Gadea, Badea, Tudor si ceilalti, sunt platiti bine si joaca pentru patron.

Faptul ca vin des in tara, ca urmaresc evenimentele si ca m-am intors la aceasta lista, arata ca imi pasa de Romania si de romani. Faptul ca imi ajut conationalii si ca vreau sa revin in economia romaniei ma descalifica in ochii tai.

Eu va doresc sa traiti pe masura muncii voastre, atat si nimic mai mult. Si sa fiti suficient de maturi si de informati sa luati decizii si sa suportati consecintele.

Raspunsuri


Musafir

#11053 Re: Re: Re:

2014-01-10 12:18:03

#10980: - Re: Re:

esti un prost,degeaba ai studii ca nu vezi in ce iad traieste poporul roman

 

Un Roman

#11200 Re: Re: Re:

2014-01-10 12:42:19

#10980: - Re: Re:

Domnule Inginer-Doctor daca lucrurile stau asa cum zici am si eu o intrebare !

Dece spui numai de ceilalti dar de Base nimic?

Sunt un familist tata a 2 copii minori. Am o amarata de SC de 5 ani de zile si multumesc lui Dumnezeu ca inca imi mai da putere sa supravetuiesc acestor zile negre. Nu am plecat din tara la munca petru a fi alaturi de familia mea astfel am incercat sa imi fac un rost aici. Am participat la tot felul de licitatii pe modul cinstit dar de fiecare data am primit un sut in fund pentru ca nu sunt membru de partid si iti dau un exemplu: La o lucrare am facut o oferta de 22000Euro ce corespundea tuturor normelor tehnice iar licitatia sa castigat de cineva din partid cu o oferta de 63000Euro Mult mai slab calitativa. Si va pot da mult mai multe exemple. Si acestea sunt sume mult mai mici fata de altele. Unde este corectitudinea acestor basisti? Nu zic ca ceilalti politicieni sunt usa de biserica dar vreau ca justitia sa isi faca datoria si sa pedepsesca pe toti la fel. Fica lui Base a luat 1mil de Euro de la CEC si numai Dumnezeu si ei stiu cum iar noi ceilalti de rand ne chinuim sa luam un AMARAT de credit. Unul din copii mei are juma de an si de 5 luni ma chinui sa iau un AMARAT de credit (respect toate conditiile impuse de CEC) pentru al opera. Nu mai zic ca anul trecut am vrut sa iau un credit de la baci pentru o amarata de casa batranesca (ca sa nu mai stau in chirie) si mau purtat pe drumuri 6luni ca intr-un final sa ma refuze. ASA CA SA NU IMI MAI ZICI TU CA BASE E BUN SI CEILALTI SUNT RAI!