Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#10143

2014-01-10 11:09

JOS BASESCU !!!!!!!! JOS BASESCU !!!!!!!! JOS BASESCU !!!!!!!. SA STIE SI OBAMA CA NU MAI VREM IN FRUNTEA TARII PE SECURISTO-COMUNISTUL BASESCU.SA AFLE OBAMA CA CEL CE A INCALECAT JUSTITIA NU ESTE USL NU ESTE PSD SAU PNL, CI BASESCU IN PERSOANA !

Raspunsuri

Tudor

#10164 Sa va fie rusineeeeeeeeeeeee!

2014-01-10 11:10:20

#10143: -

Tovarasu' Gadea mai mult de 7.5 milioane de romana traiesc mult mai rau acum de cand este mizeria USL la guvernare . Nu au trait nici inainte bine dar acum cu noile taxe si impozite aberanta impuse de aceasta mizerie de alianta ( mai mult PSD ) traiesc mult mai rau . Nu era nevoie sa trimiteti o scrisoare pe care oricum Obama o va utiliza la toaleta . Sunteti penibili si ii pupati in cur pe cei din USL datorita intereselor pe care le are STAPANUL VOSTRU SUPREM , Felix Turnatorul . Chiar , de ce nu editati o scrisoare in care sa precizati sursele financiare ale stapanului vostru ? De unde a avut bani dupa revolutie pentru televiziuni , terenuri , firme , asociatii...etc ? Sau astea nu se pun ? De ce nu faceti o petite sa nu se mai permita guvernului asta mizerabil sa stea la hoteluri de 5 stele , sa isi cumpere masini noi de lux , sa angajeze toate neamurile prin guvern , sa fie angajati in guvern oameni bine pregatiti cu studii de specialitate , nu prezentatoare de stiri si cantarete pe posturi de cosilieri ...etc. Si Basescu este un ordinar , dar nici cu excrocii din USL nu imi este rusine . Mai vorbim dupa ce ( Doamne Fereste ) ajung sa aiba presedinte si sa fie mai puternici in parlament . Ce ii tot pupati atata in CUR pe americani ? Avem ceva de castigat noi , romanii ? A ...suntem in NATO ? SI ? Ce avantaje avem si noi ? In afara ca trebuie sa le oferim sprijin militar , terenuri pentru a fi amplasate arme ..etc ? Ei ce fac ? trimit firme care sa exploateze romania , firme care oferta spagi grase parlamentarilor si guvernantilor . Acum vin in CONTROLLLL ? In ROmaniaaaaa ????? Pentru ce ? Sa stea linistiti la ei acasa si sa ne lase pe noi in pace . Nu avem nevoie de ei si nici de NATO .
La voi , Antena 3 , din 3 in 3 cuvinte ..aaaa..Basescu e de vina ,,,,aaaa, Basescu a facut ..etc . DAR USL asta plin de hoti si excroci , de persoane care au devalizat bugete , de prezentatori de stiri si cantareti care sunt mari politicieni acum , ...ce a facut ? A , a micsorat TVA la paine ...FASSSS.... si cresc taxe , impozite , accize , costuri cu 20 - 200 % ..etc .

P.S. - sa nu uitati de strugurel . Sa nu vi se crape buzele de la atata pupat in dos pe USL si pe Stapanul vostru .