Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

#10151

2014-01-10 11:09

bravo pt cei care sau gandit la aceasta petitie.poate vom reusi sa scapam de acest TRAIAN BASESCU care a facut numai rau pt Romania.

Musafir

#10152

2014-01-10 11:09

e momentul sa ne ridicam capul.suntem mebrii cu drepuri depline,nu la mana a doua.poate la COTROCENI,din pacate.INCA!

Musafir

#10153

2014-01-10 11:09

americani trebuie sa stie
1-nu suntem, colonia lor
2-nu trebuiaa sa l sustina pe porcul asta la referendum si trebuia sa recunoasca rezultatele si sa recunoasca validarea lui....

Musafir

#10154

2014-01-10 11:09

SA NE SCAPE DE CHIOR SI DE AI LUI PADUCHI!

Musafir

#10155

2014-01-10 11:09

Apreciem Democrația! Istoria ne obligă să stăm verticali!

Musafir

#10156

2014-01-10 11:09

O initiativa laudabila, felicitari.

Musafir

#10157

2014-01-10 11:09

PDL=Mizerie
Adriana Grigorescu

#10158 Pentru ca trebuia sa poarte un nume, mizeria umana s-a numit Basism.

2014-01-10 11:10

Pentru ca trebuia sa poarte un nume, mizeria umana s-a numit Basism.

Exista oameni precum Basescu despre care mi-e ingrozitor de greu sa comentez fara sa devin triviala.
Alaturarea Basescu-Macovei-Kovesi-Papici este o reprezentare simptomatica a basismului.

Toata mizeria umana a avut nevoie doar de un catalizator pentru a se dezlantui si ....pentru ca trebuia sa poarte un nume, s-a numit Basism.

Ce este basismul?
In forma lui cea mai virulenta le da impresia celor afectati ca au putere absoluta, ca pot minti, pot fura, pot insela, pot manipula sau pot face absolut orice abjectie in numele unei cauze drepte sau nedrepte pentru a desavarsi scopul suprem, puterea de a castiga sau de a distruge orice si pe oricine.

Basismul nu are legatura neaparata cu Basescu, se poate dezvolta oriunde gaseste terenul prielnic.
Personal nu am nimic cu Basescu ci cu mizeria umana pe care a declansat-o.

Cand vezi oameni precum doamna Monica Iacob Ridzi, care in principiu este finuta si educata, ca se implica in adunarea de fonduri si in promovarea EB-ei pe cai nu tocmai legale te intrebi, ce-a patit? A lovit-o basismul?
Cand o vezi pe doamna Anastase secondata de domnul Sever Voinescu savarsind potlogaria numaratorii voturilor la legea pensiilor, niste oameni educati si pe care sunt convinsa ca toti cunoscutii lor ii considera oameni de treaba, iar te intrebi , ce-or fi patit? I-a lovit basismul?
Astfel de exemple, din pacate, sunt atat de multe...

Cand insa i-am vazut atacati de aceeasi molima pe unii "intelectuali" ca Patapievici sau Plesu m-am gandit ca poate i-a lovit un puseu pasager de ..."inocenta" si ma asteptam sa isi revina, sa vada, sa se trateze, sa le treaca.. Cum insa nu s-a intamplat nimic din toate astea ci mai rau, au devenit ei insisi propagandisti si multiplicatori de basism in randul "tinerilor frumosi" pe mine personal m-a cuprins o indignare panicoasa pentru ca daca in marea masa pe care eu o stiam "intelectuala" daduse strechea basismuli ce sanse mai avea tanara generatie de intelectuali sa se dezvolte normal sau ce se va intampla cu multitudinea de oameni care odinioara ii considerau repere?

Efectul basismului asupra economiei unei tari? Atunci cand basismul intra in ecomomie, sentimentul invincibilitatii, al puterii absolute si al protectiei nemasurate este atat de puternic incat dezastrul economic nu se mai numara in milioane ci in miliarde.

Cele mai mari ravagii insa le face basismul in justitie. Daca tocmai institutia care ar putea trata si inlatura un astfel de flagel este atacata de basism si personaje fara caracter si vocatie sau mai putin mobilate intelectual infesteaza o astfel de institutie se declansaza dezastrul, pentru ca toti acesti indivizi se pot transforma in niste vișinești ai zilelor noastre care pot actiona discretionar in justitie.
Pentru Vișinești nu exista lege ci cauze, pentru ei scopul scuza mijloacele si de multe ori nici nu trebuie sa le dai ordine pentru ca ei se executa conform propagandei insusite.
Exista un dezastru mai mare decat ca viata unor oameni sa depinda de un Vișinescu din justitie?

Nu toti PDL-istii sunt afectati de basism, asa cum multi ar fi inclinati sa creada, pentru ca multi dintre ei nu ar fi in stare sa minta sau sa fure pentru cauza partidului lor, lafel cum nici un alt politician din oricare alt partid nu este imun la basism.
In cel mai mare pericol se afla acum PSD-ul si PNL-ul sa fie infestate de acest flagel care este transpartinic si se aciueaza intotdeauna acolo unde este influenta si puterea. Aceste partide dau de inteles ca ar cunoaste acest pericol dar eu le reamintesc inca o data ca puterea baseste ... ingrozitor si ca sunt in pericol in fiecare clipa sa fie infestati de basism.

Basismul abscons, stradal. Toate malformatiile din clasa politica nu le dau dreptul unora precum "tinerilor frumosi" sa-i declare pe TOTI LAFEL. Cu ce drept si cu ce masura? Cu ce drept ii murdaresc pe toti in aceeasi masura? Asta este tanara generatie de studenti si de eventuali viitori procurori si judecatori? In cazul asta sunt niste visinesti perfecti.
Dorinta unora de a se catara pe puterea strazii se transorma intr-o noua specie, basistul abscons si perfid care le cere tuturor sa se declare lideri pentru a se ascunde, este cel care doreste doar beneficii fara nici un risc sau raspundere....asta doar pana cand s-or gasi din intamplare, niste descreierati care sa dea foc la tot si care apoi sa-i instaleze pe unii dintre ei ca lideri (se stiu ei care sunt pentru ca dau interviuri, au magafoane si se striga NUMAI ce vor ei. S-ar puteaca sa ia plasa si sa-si impuna dreptul delider cel mai tembel si nemilos dintre ei). Acesta este noul mod de actiune al unor "tineri frumosi ecologisti" precum Cernea sau Craciun sau al unor ultranationalisti precum Neamtu...samd?
Acesti acuzatori la gramada nu cer sa se apere mediul si "pamantul romanesc" EI ORDONA. Ei instiga pe toate paginile si in grupurile lor pe facebook la o noua revolutie. Ei nu au alternative, ei au O SINGURA CALE. Cu genul asta de porniri, daca vor avea castig de cauza astfel de lideri nici nu ne vor mai trebui inchisori ci doar plutoane de executie.
Pe sticla altfel, dau interviuri prefacandu-se niste sfintisori care doresc din tot sufletul dialogul ....sau fac pe prostii, ei n-au vazut n-au auzit. Nu acuz pe nici unul dintre cei mentionati dar daca nu cunosc psihologia maselor si cred ca la un numar de peste 100.000 de oameni vor putea sa garanteze integritatea fiecarui manifestant, ca toti manifestantii vor fi pasnici si "frumosi" ori sunt idioti, ori stiu foarte bine ce fac si/sau se joaca cu focul. Pe unul dintre ei il banui si de prostie si de nemernicie dar pe ceilalti doi...?
Acestia se pare ca sunt chiar mai perversi decat Basescu, macar ala e atat de mitocan ca o face pe fata.
Intotdeauna cand apare cate un personaj negativ... gen Iliescu, imi zic...wow...mai rau nu se poate.

Cred ca ar trebui sa fim foarte atenti si foarte optimisti, pentru ca avem un popor atat de genial incat face in asa fel incat sa se poata in orice implejurare chiar si mai rau.

Basismul din presa? Se manifesta in forma lui cea mai abjecta, fara mize neaparat uriase, ci mai degraba "pentru una de un leu", sau prin prostie pura. O gramada de scrijelitori pe hartie care dupa ani de propaganda intr-o singura directie au si uitat ce inseamna jurnalismul, de unde au plecat sau care le era menirea sunt condusi acum doar de o ura viscerala, de revansa si de dorinta de a-i distruge pe toti cei care i-au criticat sau care, mai rau, i-au ironizat.
Au gasit acum momentul prielnic sa se declare Daci sauTraci, adevarati Romani, sau mai stiu eu ce si sa se cocoate in fruntea maselor, doar doar le-o mai pica si lor "una de un leu" sau poate vor trai extazul suprem, ca noii sau vechii stapani sa le dea lor ocazia sa "execute" cu mainile proprii pe cei ce i-au ironizat.

Din toate aceste cauze ne va fi foarte greu dar nu imposibil sa ne tratam de basism. Depinde de dorinta noastra a tuturor si a fiecaruia in parte de a face ordine in haosul si mizeria umana declansata de acest personaj care cred ca va ramane drept cel mai oribil si malefic personaj politic al istoriei moderne.

Musafir

#10159

2014-01-10 11:10

Cred ca nu mai este cazut sa fim denigrati de un presedinte demis de popor.

Musafir

#10160

2014-01-10 11:10

Jos Basescu si acolitii sai ! Mult rau ne-au facut ... Au distrus economia , traditiile valorilor romanesti , au cultivat parvenitismul , aroganta , personaje ignorante si corupte .
Basescu indreapta spiritul romanesc si pe noi toti romanii catre tot ceea ce este mai abject in cotloanele porturilor pe care le-a colindat .
Nu este capabil de altceva .





Musafir

#10161

2014-01-10 11:10

O initiativa laudabila si de mult asteptata, deoarece ceea ce traim zilnic in aceasta tara ne face sa nu mai simtim nici urma de demnitate si de respect fata de acesti politicieni si fata de institutiile statului care ar trebui sa fie modele de moralitate si respectare a legii si nu unelte destinate afacerilor personale si castigurilor oneroase.
manuela

#10162

2014-01-10 11:10

Felicitari ca ati luat initiativa! Rusine clasei noastre politice care se ascunde dupa deget de cate ori Basescu face o ilegalitate.Rusine si noua romanilor pentru ca ne lasam umiliti si nu facem nimic in acest sens. FELICITARI ANTENA 3!

Musafir

#10163

2014-01-10 11:10

oare o sa ajungem sa fie la conducerea tari oameni care inteleg democratia,sau tot de fosti comunisti-securisti.de care ne-am saturat pentru ca sunt mai avari decat fosti comunisti-securist.
Tudor

#10164 Sa va fie rusineeeeeeeeeeeee!

2014-01-10 11:10

#10143: -

Tovarasu' Gadea mai mult de 7.5 milioane de romana traiesc mult mai rau acum de cand este mizeria USL la guvernare . Nu au trait nici inainte bine dar acum cu noile taxe si impozite aberanta impuse de aceasta mizerie de alianta ( mai mult PSD ) traiesc mult mai rau . Nu era nevoie sa trimiteti o scrisoare pe care oricum Obama o va utiliza la toaleta . Sunteti penibili si ii pupati in cur pe cei din USL datorita intereselor pe care le are STAPANUL VOSTRU SUPREM , Felix Turnatorul . Chiar , de ce nu editati o scrisoare in care sa precizati sursele financiare ale stapanului vostru ? De unde a avut bani dupa revolutie pentru televiziuni , terenuri , firme , asociatii...etc ? Sau astea nu se pun ? De ce nu faceti o petite sa nu se mai permita guvernului asta mizerabil sa stea la hoteluri de 5 stele , sa isi cumpere masini noi de lux , sa angajeze toate neamurile prin guvern , sa fie angajati in guvern oameni bine pregatiti cu studii de specialitate , nu prezentatoare de stiri si cantarete pe posturi de cosilieri ...etc. Si Basescu este un ordinar , dar nici cu excrocii din USL nu imi este rusine . Mai vorbim dupa ce ( Doamne Fereste ) ajung sa aiba presedinte si sa fie mai puternici in parlament . Ce ii tot pupati atata in CUR pe americani ? Avem ceva de castigat noi , romanii ? A ...suntem in NATO ? SI ? Ce avantaje avem si noi ? In afara ca trebuie sa le oferim sprijin militar , terenuri pentru a fi amplasate arme ..etc ? Ei ce fac ? trimit firme care sa exploateze romania , firme care oferta spagi grase parlamentarilor si guvernantilor . Acum vin in CONTROLLLL ? In ROmaniaaaaa ????? Pentru ce ? Sa stea linistiti la ei acasa si sa ne lase pe noi in pace . Nu avem nevoie de ei si nici de NATO .
La voi , Antena 3 , din 3 in 3 cuvinte ..aaaa..Basescu e de vina ,,,,aaaa, Basescu a facut ..etc . DAR USL asta plin de hoti si excroci , de persoane care au devalizat bugete , de prezentatori de stiri si cantareti care sunt mari politicieni acum , ...ce a facut ? A , a micsorat TVA la paine ...FASSSS.... si cresc taxe , impozite , accize , costuri cu 20 - 200 % ..etc .

P.S. - sa nu uitati de strugurel . Sa nu vi se crape buzele de la atata pupat in dos pe USL si pe Stapanul vostru .


Musafir

#10165

2014-01-10 11:10

Ori-ce Om simplu cu capul pe umeri, chiar apolitic observa derapajul justitiei.

Musafir

#10166

2014-01-10 11:10

Hai Romani!!! Este ultima speranta!!!


Musafir

#10167

2014-01-10 11:10

Jos dictatura..Jos Basescu

Musafir

#10168

2014-01-10 11:10

Basescu!Vant bun la pupa!

Musafir

#10169

2014-01-10 11:10

SUNT GATA SA PARTICIP SI LA ALTE INITIATIVE MENITE SA RESTABILEASCA ADEVARUL DESPRE ROMANIA IN LUME.

Musafir

#10170

2014-01-10 11:10

In conditiile astea, as dorii sa votez ca presedinte pe VOICULESCU, GADEA, BADEASI DECE NU SERGIU ANDON

Musafir

#10171

2014-01-10 11:10

SUNTEM CU VOI,TOT TIMPUL.FELICITARI

Musafir

#10172

2014-01-10 11:10

Jos Basescu!

Musafir

#10173

2014-01-10 11:10

EXCELENT! EXTRAORDINAR! CEA MAI GROZAVASI IMPORTANTA IDEE!
SPER DIN TOT SUFLETUL SA INTRE SI SA SEMNEZE CAT MAI MULTI DIN CEI 7,4MIL DE OAMENI.
DIN PACATE DESI VA URMARESC SEARA DE SEARA EU SANT DINTRE CEI CARE N-AU FACEBOOK SI NU POT INTRA PE FACEBOOK-UL DVS PT COMNENTARII !

Musafir

#10174

2014-01-10 11:10

Sfârșit de domnie Băsescu ! Lichelele care îl sprijină trebuie să dispară din Justiție și din celelalte instituții aservite ! Rușine !
Nu uitați , suntem peste 7,4 milioane !

Musafir

#10175

2014-01-10 11:10

Cred ca e timpul sa spunem stop la toate marsaviile din tara noastra! Vrem sa fim romani in tara noastra nu in strainatate,vrem sa ne intoarcem acsa pentru o viata de roman¡!!!!!