Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#7261

2014-01-10 00:36

Sint cetatean Romin si American. Vizitez Romania anual si ma sperie saracia 'in teritoriu' care este mult mai mare decit in timpul lui Ceausescu!!!

Va rog sa ma contactati daca pot ajuta cu ceva.
Sint cu totul de acort cu petitia Dvs. si abea astept momentul caderii lui Basescu (numit 'Basinescu' in diaspora) conform promisiunii primului ministru. Lucia Baldwin

Raspunsuri


Musafir

#7298 Re:

2014-01-10 00:52:04

#7261: -

Stimate domn chiar nu realizzi ca la toti hoti si derbedei le este frica d Justitie care incepe, cei drept timid sa nu mai faca jocul mafiotilor. Stii cat a furat Nastase ? stii cat a furat Felix Voiculescu? Stii cat a furat Copos ? Despre asta este vorba , le este frica .Au o scoala de partid si tehnici de manipulare dulai astia de la Antene, penrtu cine cunoaste tehnicile , este foarte usor de descifrat. Incearca sa faca tot felul de "petiti sa nu se vada ca se incearca intoarcerea spre rasarit si jaful care se face . Le tremura si ultimul fir de par asta este!. Multi din cei care sunt chemati pe la emisiuni sunt ffffffff bine platiti sa spuna ce vor ei , si se vand pentru 1 litru de ulei dar pentru mai mult .