Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

un vot

#5289 abuzurile statului

2014-01-09 21:04

Cu oarecare indoiala , generata de efectele acestei petitii (in sensul in care sunt sceptic ca rezultate ce vor fi obtinute) , am semnat petitia . Probabil ca va veti intreba de ce sunt sceptic . Pentru ca , nemaisuportand regimul Basescu , am participat activ la manifestatiile din piata Universitatii . Ba chiar mi-am spus clar opiniile pe diverse canale media , inclusiv TV . Decembrie- Ianuarie 2012 . Imediat dupa aceea insa , au inceput repercursiunile . Astfel , am primit urmatoarea comunicare :https://docs.google.com/a/daciale.ro/file/d/0B5H_iK9rpdgCOWZaampWLUx6SlE/edit . Va rog sa retineti ca in 2012 mi-a fost suspendat permisul pentru ca in urma cu 5 ani trecusem printr-o localitate cu 104 km/h . Mare lucru , veti spune , probabil . Doar ca , in cazierul rutier , era trecuta intocmirea unui dosar penal . Astfel . ori de cate ori am fost oprit in trafic in acest interval de timp , s-a considerat ca as fi savarsit o infractiune prevazuta de art 86 al2 din OUG 195/2002 Sarada continua . Astfel ajung sa descopar ca exista un proces , unul ce era in curs la acea data , de 5 ani . In acel proces in curs , ma implic si , desi Judecatoria ma condamna la 1 an inchisoare CU EXECUTARE , la Curtea de Apel , sunt gasit nevinovat si achitat . Cu toate acestea , desi repet , sunt achitat ca fiind nevinovat , astazi primesc de la un agent de politie rutiera urmatorul act :
https://docs.google.com/a/daciale.ro/file/d/0B5H_iK9rpdgCRDlOU2NWdVJVSjg/edit .

Raspunsuri

acelasi vot

#5312 abuzurile statului 2

2014-01-09 21:04:43

#5289: un vot - abuzurile statului

Si asta , pentru ca , STATUL  INCOMPETENT  , prin "organele" lui , au savarsit un fals in acte publice . Acesta : https://docs.google.com/a/daciale.ro/file/d/0B5H_iK9rpdgCRV95RWs5TEdudFE/edit (a fost editata scanarea doar pentru a elimina doua pasaje nerelevante) . Va rog sa constatati ca in loc de data 2007 apare 2011. Acesta este falsul despre care vorbeam .
In SUA , permisul de conducere , este considerat ca parte integranta a dreptului la libera circulatie . Pentru ca , in anul 2013 , daca nu iti poti conduce masina , catre un job si inapoi , poti sa te consideri a fi sub arest la domiciliu . ASTAZI , tocmai am luat la cunostinta ca sunt sub arest la domiciliu de aproape o luna . Justitie ? NUUUUU . Incopetenta . DA . Stat de drept ? NU in Romania . Ma voi indrepta catre CEDO . Pana atunci insa , ma intreb ce job va trebui sa gasesc si unde , cum sa imi intretin familia caci am o sotie in concediu post maternal si un copil minor . Iar cand voi avea oportunitatea , daca o voi mai avea , emigrez in CONGO . Sau ... nu .