Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

Cetatean informat

#238 Re:

2014-01-09 19:09

#21: -

Stati un pic.. Dar Basesscu e singurul vinovat de ceea ce se intampla in tara asta? Doar el ia decizii cumva? NU exista o echipa in spatele lui? Dar cei de la partidul rival sunt absolut nevinovati? Nu esti sunt cei care propun legi in favoarea lor si le mai si aplica..Adevaratii comunisti se gasesc aici.. Ati uitat cum de Iliescu, Nastase care inca controleaza politica romaneasca din urma? Ponta e cumva mai departe de Basescu?.. Unde sunt de fapt abuzurile? Vreti sa va trezeasca americanii? Treziti-va singuri la reealitatea care o vedeti ca fiind atat de distorsionata ..

Raspunsuri

APROPO

#320 Re: Re:

2014-01-09 19:38:25

#238: Cetatean informat - Re:

Măi amice , nu se vede de la o poştă că acest băsesu este CAPO del TUTI capo MAFIA şi pe deasupra mai vrei să-l consider şi preşedintele meu ?

Eu sunt un om cinstit şi nu afacerist sau politruc înregimentat.

DA. Este vinovat pentru că se bagă în atribuţiile altor instituţii dictînd şi propunând şefi aserviţi lui şi clicei lui. M-aş bucura să.l văd la puşcărie în locul lui Becali care totuşi a dovedit că  este milostiv cu semenii săi, dar închis pe nedrept. Proverbul spune că: Peştele de la cap se âmpute, iar acel cap reprezentat prin Traian băsescu reprezintă ROMÂNIA, stimate domn. De ce pe timpul lui Constantinescu sau Iliescu nu au fost atâtea nemulţumiri din partea poporului cu toate că se ducea viaţă grea. DE CE ?

LILEA PETRONELA

#16564 Re: Re:

2014-01-11 11:36:54

#238: Cetatean informat - Re:

FELICITARI PT COMENTARIU !ADEVARAT !