Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#3

2014-01-09 16:27

Bravo, dl/Gidea si Ursu

Mult succes si multe semnaturi!!!!

Raspunsuri


Musafir

#421 Re: cojocaru i

2014-01-09 19:47:29


Musafir

#1309 Re:

2014-01-09 20:01:41

#3: -

Slugile Varanului , in paranoia lor , nu mai au nici o limita ! Si din pacate vad ca "pun botul" la interesele meschine ale acestor mascarici destui oameni care nu vor sa gandeasca cu capetele lor ! A-ti inchipui ca Basescu e capul tuturor rautatilor in aceasta tara , in conditiile in care USL guverneaza de aproape doi ani , avand in acest moment toate parghiile puterii in mainile lor inclusiv capii serviciilor secrete (Maior este PSD-ist , cel de la SIE e PNL-ist)ca sa nu mai vorbim de ministrul justitiei , seful parchetului , seful ANI , sefii camerelor Parlamentului unde au o majoritate covarsitoare (70%) mi se pare de domeniul patologicului !

CRISTY

#9550 SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 10:33:38

#3: -

Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE PRIN METODE DE HOTIE.

ADRIAN URSU

#10862 Sa va fie rusineeeeeeeeeeeee!

2014-01-10 11:55:31

#3: -

Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE TOT PRIN HOTIE.

victoras

#13757 Re: http://elldor.info/wp-content/uploads/2012/07/Conforbire-Victor-Ponta.jpg

2014-01-10 18:29:48


Musafir

#23773 Re:

2014-01-13 06:22:46

#3: - sunteti niste zderente cu tot cu psd