Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

democratie

#15125 Re: OLTCHIM

2014-01-02 16:05

#15124: Anonim - OLTCHIM

Daca tu  ai alte treburi,de ce citesti petitia?ce rau poate fi adus Oltchimului ?sau nu ai inteles ca nu noi facem privatizarea ci statul mai exact guvernul.

Raspunsuri

OLTCINE

#15130 Re: Re: OLTCHIM

2014-01-02 17:43:58

#15125: democratie - Re: OLTCHIM

"Daca tu  ai alte treburi,de ce citesti petitia?ce rau poate fi adus Oltchimului ?sau nu ai inteles ca nu noi facem privatizarea ci statul mai exact guvernul"

Dar tu ce reprezinti? Doar masa de manevra? votantul? disponibilizatul? carpa de sters? Mai pui si titlul "democratie". Stii ce reprezinta democratia si pentru ce au murit atatia oameni la revolutia din 89? Au murit ca tu sa ai dreptul la opinie si la libera exprimare. Au murit ca tu sa ai posibilitatea atunci cand ceva nu iti comvine sa poti sa te manifesti intr-un fel sau altul liber(in limitele legii) fara sa-ti fie teama de ceva sau cineva. Din pacate gena noastra de romani lasi nu ne permite asa ceva. Tot timpul asteptam la ce o da "domnul". Ca este domnul cernev, ghioca, diculoiu , dumitru , prisacaru, nu mai conteaza , conteaza doar sa faca ei ceva pentru noi , ca noi nu suntem in stare de nimic(eventual sa aruncam cateva cuvinte pe aceasta petitie).

Oricum in curand veti lua drumul celor 1000, incet dar sigur.