Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#14304 Re: Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

2013-12-12 11:55

#14300: TITI - Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

Foarte corect ceea ce ai scris suntem 3.318 angajati si disponibilizati (PLUS DOUA JUDETE LOVITE DIRECT) si suntem loviti de taifunul celor care ai scris tu (CONDUCEREA OLTCHIM SI MINISTRII SUCCEDATI LA PUTERE, EI VIN SI PLEACA FACAND HAMLET SI OFELIA CU NOI, UN SCENARIU PROST SI CRETIN.... exact ca asta "Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat după declaraţiile privind bugetul anti-HIV" asa fac) si noi mereu ii aratam ca distrug viitorul. Nu este Gogu de vina ca e camera aceea de fumat cum spui tu... DATII DE MUNCA SI RESPECTATII VIATA SI ORELE DE REPAUS...CONFORM CCM, si marile multinationale au asa ceva (se numesc camere de recreere si sunt mult mai dotate si mai spatioase pentru repaus...etc.),NU ASTA E PROBLEMA, ci modul injositor, indolenta, nepasarea, mojicia cu care vin cei care sunt haite, hiene, ciori si vulturi "conducatori " Oltchim, care adancesc rana, baga cutitul mai adanc si distrug drepturile si obligatiile salariatului si cetateanului roman membru U.E. si celorlalte organizatii. Sunt deschise catre instante diferite procedee pentru drepturile celor 3.318 angajati si disponibilizati, de care spui tu... toate sunt oprite, sistate sau aruncate intr-un dulap de birou, mai grav unii platesc fiind tarati in instante pentru ca si-au permis sa isi ceara drepturile prin demostratii pasnice si acum raspund penal, cum s-a postat chiar aici pe petitie.

CONDUCEREA OLTCHIM A LUAT TRATAREA PROBLEMELOR HAOTIC, CU OAMENI FOARTE SLABI PREGATITI FARA NICIO LEGATURA CU ADMINISTRAREA SI MANAGERIATUL ADEVARAT DE PE PIATA MONDIALA CU CARE NOI LUCRAM, NU NUMAI CA NU AU EXPERIENTA DAR SUNT PROSTI, FARA GANDIRE MANAGERIALA. DOVADA STA  VIITORUL ACESTUI COMBINAT STATIONAT, CHIAR OPRIT, PENTRU CINE STIE ASA CEVA E CRIMA CEA MAI MARE SA TI INSTALATIILE OPRITE SI FARA MENTENANTA, JUCANDU-TE CU OPRIREA SI A VIETII SALARIATILOR CARE NU-SI PRIMESC BANII. BANII DIN ACESTE INSTALATII VIN CU CAPITAL DE LUCRU !!! DAR INCAPACITATEA SI NEPROFESIONALISMUL CELOR CARE S-AU INSTALAT DOAR A FI PE SCAUNE SI SA SE GANDEASCA LA PLINUL LOR, ASTA DUCE LA CEEA CE S-A INTAMPLAT. EI PRIMESC BANII LA ZI, SALARIATII SI DISPONIBILIZATII AU RESTANTE SI INTARZIERI LA PLATI, CE VORBIM NOI AICI...CINE PE CINE NENOROCESTE SI ESTE IN OGLINDA ????!!!! DACA FACEAU CEEA CE TREBUIA ..., ACUM NU SE ADANCEA PAGUPA (CRESTEAU PROFITUL PRIN MUNCA, chiar faceau angajari...etc.) CRESCAND INTR-UN AN CAT ALTII IN ZECE. NU FACAND PIERDERILE ACTUALE, CREATE DE EI. NOI SALARIATII SUNTEM PRIZONIERII INCOMPETENTEI LOR (CINE ESTE ANGAJAT CU ACTE IN REGULA STIE CE VORBIM).

 

CONDUCEREA OLTCHIM & ARPECHIM SA FIE EI OAMENI, NU ANIMALE SAU ..... VIATA O SA-I PEDEPSEASCA, PENTRU CEEA CE FAC EI. NOI NU UITAM NIMIC, DE IERTAT, IERTAM, INSA FAMILIILE NOASTRE SUPORTA HAOSUL SI NEBUNIA TENSIUNILOR CREATE DE EI, VEZI POSTAREA DE SUS CU RESTANTELE.

 

Raspunsuri

TITI

#14427 Re: Re: Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

2013-12-13 15:10:46

#14304: - Re: Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

La asta ma refeream dar vad ca Gogu nu se dezminte.... De'... ce sa-i faci....el gandeste aplicat iar altii filozofeazá.... Cum am spus, sa ne mai citim cu bine!
Facebook