Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

TITI

#14300 Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

2013-12-12 10:43

Tot citesc si iar citesc (de cateva luni bune)si nu gasesc nimic constructiv. Tot ce rezulta din comentariile postate este: rautate, ura, frica, invidie, lasitate. Adica aici unde ne ascundem in spatele unui pseudonim, suntem toti foarte curajosi si aruncam cu pietre unii in alti sau in cei care se gasesc la mijloc cu pretentia ca la momentul postarii comentariului, cei ce scriu, stiu adevarul. Fals!! Notiunea in sine e relativa si in perpetua miscare de la un minut la altul. In loc de speculatii nefondate si aruncari (de pietre) ricosate mai bine hai sa facem CEVA!! O scrisoare la un for international, o consultatie juridica la avocatul poporului etc etc, si nu in ultimul rand sa spunem si celorlalti ceea ce aflam, orice informatie difuzata obiectiv si in timp util e folositoare. Aici ma adresez "amicului" GOGU-OLOGU care e informat foarte bine intr-o directie (vezi referiri N. Buduna si DPB) iar in rest da cu ghimpi si cu presepusul. Gogule, nu cumva si tu te inghesui la fumat in camarutza aia (stii tu care, sa nu mai spun eu...)?? Sarim unii la altii fara rost (apropó... cine de la DPB e stabil, fix pe vreun post de munca? Din cite se stie nu e NIMENI. Sau poate stii tu mai multe Gogule? Vad ca esti in pana de idei si subiecte....)si fara finalitate. Mai bine sa ne informam despre ce s-ar putea face in apararea noastra, a tuturor, pentru ca aici nu e vorba doar de o intreprindere Oltchim SA Ramnicu Valcea, ci de DOUA JUDETE care agonizeaza deja!! Probabil si eu trebuie sa imi iau portia de mustruluiala pt ceea ce scriu, ca tot ce scriu aici sunt cai verzi pe peretzi etc etc pt ca la momentul asta propunerea mea pare mai mult decit utopica dar, VA INTREB PE TOTI: Daca in fata ta cineva are nevoie de ajutor (nu bani, nu pomana etc) te opresti sa dai o mana de ajutor?? Intrebare si pentru cititori si pentru autori (cei care posteaza comentarii). Va intreb pt ca pana acum tot ce am citit reliefeaza doar faptul ca unii "lupta" si altii nu. Si uite asa ne tot invirtim in cerc si aratam cu degetul cind pe unul (Balan, Talpasanu, Pirvu etc etc)cind pe altul.... Dar oare TU, cititorule, cind te uiti in oglinda nu vezi ca esti in pericol sa fi si tu aratat cu degetul??.... In orice iti propui PRIMUL PAS e FOARTE GREU de facut. Ganditi-va bine si hai, macar acum in ceasul al 12-lea sa facem CEVA, ca facem si pentru noi si pentru cei din jur. Sa ne mai citim cu bine!

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-12 11:54:28



Musafir

#14304 Re: Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

2013-12-12 11:55:10

#14300: TITI - Vorbe....vorbe si iar....VORBE.......

Foarte corect ceea ce ai scris suntem 3.318 angajati si disponibilizati (PLUS DOUA JUDETE LOVITE DIRECT) si suntem loviti de taifunul celor care ai scris tu (CONDUCEREA OLTCHIM SI MINISTRII SUCCEDATI LA PUTERE, EI VIN SI PLEACA FACAND HAMLET SI OFELIA CU NOI, UN SCENARIU PROST SI CRETIN.... exact ca asta "Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat după declaraţiile privind bugetul anti-HIV" asa fac) si noi mereu ii aratam ca distrug viitorul. Nu este Gogu de vina ca e camera aceea de fumat cum spui tu... DATII DE MUNCA SI RESPECTATII VIATA SI ORELE DE REPAUS...CONFORM CCM, si marile multinationale au asa ceva (se numesc camere de recreere si sunt mult mai dotate si mai spatioase pentru repaus...etc.),NU ASTA E PROBLEMA, ci modul injositor, indolenta, nepasarea, mojicia cu care vin cei care sunt haite, hiene, ciori si vulturi "conducatori " Oltchim, care adancesc rana, baga cutitul mai adanc si distrug drepturile si obligatiile salariatului si cetateanului roman membru U.E. si celorlalte organizatii. Sunt deschise catre instante diferite procedee pentru drepturile celor 3.318 angajati si disponibilizati, de care spui tu... toate sunt oprite, sistate sau aruncate intr-un dulap de birou, mai grav unii platesc fiind tarati in instante pentru ca si-au permis sa isi ceara drepturile prin demostratii pasnice si acum raspund penal, cum s-a postat chiar aici pe petitie.

CONDUCEREA OLTCHIM A LUAT TRATAREA PROBLEMELOR HAOTIC, CU OAMENI FOARTE SLABI PREGATITI FARA NICIO LEGATURA CU ADMINISTRAREA SI MANAGERIATUL ADEVARAT DE PE PIATA MONDIALA CU CARE NOI LUCRAM, NU NUMAI CA NU AU EXPERIENTA DAR SUNT PROSTI, FARA GANDIRE MANAGERIALA. DOVADA STA  VIITORUL ACESTUI COMBINAT STATIONAT, CHIAR OPRIT, PENTRU CINE STIE ASA CEVA E CRIMA CEA MAI MARE SA TI INSTALATIILE OPRITE SI FARA MENTENANTA, JUCANDU-TE CU OPRIREA SI A VIETII SALARIATILOR CARE NU-SI PRIMESC BANII. BANII DIN ACESTE INSTALATII VIN CU CAPITAL DE LUCRU !!! DAR INCAPACITATEA SI NEPROFESIONALISMUL CELOR CARE S-AU INSTALAT DOAR A FI PE SCAUNE SI SA SE GANDEASCA LA PLINUL LOR, ASTA DUCE LA CEEA CE S-A INTAMPLAT. EI PRIMESC BANII LA ZI, SALARIATII SI DISPONIBILIZATII AU RESTANTE SI INTARZIERI LA PLATI, CE VORBIM NOI AICI...CINE PE CINE NENOROCESTE SI ESTE IN OGLINDA ????!!!! DACA FACEAU CEEA CE TREBUIA ..., ACUM NU SE ADANCEA PAGUPA (CRESTEAU PROFITUL PRIN MUNCA, chiar faceau angajari...etc.) CRESCAND INTR-UN AN CAT ALTII IN ZECE. NU FACAND PIERDERILE ACTUALE, CREATE DE EI. NOI SALARIATII SUNTEM PRIZONIERII INCOMPETENTEI LOR (CINE ESTE ANGAJAT CU ACTE IN REGULA STIE CE VORBIM).

 

CONDUCEREA OLTCHIM & ARPECHIM SA FIE EI OAMENI, NU ANIMALE SAU ..... VIATA O SA-I PEDEPSEASCA, PENTRU CEEA CE FAC EI. NOI NU UITAM NIMIC, DE IERTAT, IERTAM, INSA FAMILIILE NOASTRE SUPORTA HAOSUL SI NEBUNIA TENSIUNILOR CREATE DE EI, VEZI POSTAREA DE SUS CU RESTANTELE.