Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#13786 POZA TREBUIE SCHIMBATA SI CRED CA ASA CEVA SE POTRIVESTE.

2013-12-07 18:22

#13784: - CONDUCEREA OLTCHIM & ARPECHIM DEMISIA !!!!!!!!!!!

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLjxnDAnDe9cbDRMaUXdCHiQ8W...

DOMNULE CERNEV SI GHIOCA, ATI AJUNS GUNOAIELE ORASULUI SI GROPARII OLTCHIMULUI.
ATI FOST SI SUNTETI IN CONTINUARE VANZATORII SI TURNATORII DE SCHIMB A LUI ZAREMBA (VEZI INTALNIREA DINTRE VOI SI ZAREMBA).
ATI FOST LIMBINCURISTII FOSTEI CONDUCERI POLITICE USL-ISTE (BALAN, COCLET, SPIRU - pe astia a uitat sa-i ia cu ei din cauza ca sunt din alt partid iar la CET nu au en-gross).

NU STIU DACA MAI ESTE CEVA DE ADAUGAT. CRED CA VA VOR AJUNG DIN URMA BLESTEMELE CELOR 1.000 DE COLEGI CARE AU RAMAS FARA LOC DE MUNCA + CEILALTI CETATENI VALCENI CARE VOR DEVENI SOMERI PRIN DEZMEMBRAREA OLTCHIM!

URMEAZA STATUILE! DAR NU PENTRU RECUNOSTINTA CI PENTRU CA FLEGMELE SALARIATILOR DE LA OLTCHIM TRADATI SI INVRAJBITI DE VOI SI A CELOR DISPONIBILIZATI SA-SI GASEASCA SUPORTUL SI TINTA. LA ACESTE FLEGME SE VA ADAUGA SI GAINATUL CIORILOR CARE VOR "PASTE" CAMPUL ELIBERAT DE INSTALATIILE DE LA OLTCHIM.

Raspunsuri


Musafir

#13800 Re: POZA TREBUIE SCHIMBATA SI CRED CA ASA CEVA SE POTRIVESTE.

2013-12-08 07:55:45

#13786: - POZA TREBUIE SCHIMBATA SI CRED CA ASA CEVA SE POTRIVESTE.

Cum va permiteti sa scrieti asa ceva despre "el lider maximo"? Oamenii acestia muncesc de dimineata si pana seara (daca e cazul si noaptea) , si-au dedicat viata, sanatatea si familia pentru a va apara voua interesele si drept rasplata voi aruncati cu fel si fel de dejectii asupra lor.

INUMANILORRRRRRRRRR