Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

MUSAFIR CU CARLIG

#12771

2013-12-01 11:27

dragi angajati ai oltchimului ati devenit subiect de basm,nu cu nastratin si magarul spus de gerea ci,,cel cu drobul de sare. Numai vaiete peste tot ,pozati in victime dar nu faceti nimic,ca o paranteza nu vreau sa-i dau apa la moara lui gogu ologu fiinca sunt de parere ca el fota si inca ,cativa ar trebui sa-si caute alt teren de joaca nu aici sa agite spiritele.Sunt atitia oameni capabili si inteligenti in oltchim care ar trebui sa gaseasca modalitatile cele mai bune pt a atrage atentia tuturor saupra a ceea ce se intampla la oltchim.Macar astazi cand este o zi asa mare gasiti barbatia de a spune lucrurilor pe nume.solutia nu este aceea de a iesi 10 20 de oameni in fata si a striga te miri ce pt ca s-a vazut in ultimul an efectul;un pic de scandal s-au mai dat ceva maruntis si gata liniste,linistea de care ei aveau nevoie pt a-si continua operatiunea.Parerea mea este ca ar trebui facute sesizari la organele abilitate in masura in care aveti si dovezi clare in acest senssi tot odata fortati sa termine cu acest simulacru de insolventa care practic ii face imuni la orice,sa spuna odata ori e alba ori e neagra.Deci domnilor numai cu inteligenta se poate rezolva ceva nu cu forta bruta!!Trezitiva si opriti cortegiul funerar ce duce oltchimul la groapa in mod ireversibil dar nu cu forta ci cu inteligenta!!

Raspunsuri

revolutia

#12881 Re:

2013-12-01 19:53:18

#12771: MUSAFIR CU CARLIG - Parerea mea este ca ar trebui facute sesizari la organele abilitate in masura in care aveti si dovezi clare in acest senssi tot odata fortati sa termine cu acest simulacru de insolventa

care organe abilitate ? nu ai observat ca in romania organele asculta si acopera politicul ? asa ca cine crezi ca te baga in seama

Unul

#12886 Re:

2013-12-01 21:07:09

#12771: MUSAFIR CU CARLIG - La ce?

MUSAFIR CU CARLIG

 

"dragi angajati ai oltchimului ati devenit subiect de basm,nu cu nastratin si magarul spus de gerea ci,,cel cu drobul de sare. Numai vaiete peste tot ,pozati in victime dar nu faceti nimic,ca o paranteza nu vreau sa-i dau apa la moara lui gogu ologu fiinca sunt de parere ca el fota si inca ,cativa ar trebui sa-si caute alt teren de joaca nu aici sa agite spiritele.Sunt atitia oameni capabili si inteligenti in oltchim care ar trebui sa gaseasca modalitatile cele mai bune pt a atrage atentia tuturor saupra a ceea ce se intampla la oltchim.Macar astazi cand este o zi asa mare gasiti barbatia de a spune lucrurilor pe nume.solutia nu este aceea de a iesi 10 20 de oameni in fata si a striga te miri ce pt ca s-a vazut in ultimul an efectul;un pic de scandal s-au mai dat ceva maruntis si gata liniste,linistea de care ei aveau nevoie pt a-si continua operatiunea.Parerea mea este ca ar trebui facute sesizari la organele abilitate in masura in care aveti si dovezi clare in acest senssi tot odata fortati sa termine cu acest simulacru de insolventa care practic ii face imuni la orice,sa spuna odata ori e alba ori e neagra.Deci domnilor numai cu inteligenta se poate rezolva ceva nu cu forta bruta!!Trezitiva si opriti cortegiul funerar ce duce oltchimul la groapa in mod ireversibil dar nu cu forta ci cu inteligenta!!"

ca orice cetatean liber al acestei tari , consider ca am si eu dreptul la opinie , la libera exprimare consfintita prin constitutia acestei tari si de aceea vreau sa te contrazic. Cu totii si ma refer la toti cetatenii acestei tari am ajuns personaje de basm si nu numai (adevarate povesti de viata)datorita acestei nemernicite clase politice si vreau sa subliniez pt. ca tot ai amintit de basmul cu drobul de sare care ar putea cade in capul copilului in situatia in care pisica s-ar urca pe soba, ca da intradevar la OLTCHIM acest basm are radacini de adevar. De ce ? Pt. ca inca de la instalarea extraordinarei echipe manageriale condusa de extraordinarul manager Mihai Balan si pana in zilele noastre aceasta societate traieste numai si numai din "daca si parca"(oare cata rabdare sa mai ai? oare ce incredere sa mai ai? vezi cazul disponibilizatilor). ziceai: "Numai vaiete peste tot ,pozati in victime dar nu faceti nimic,ca o paranteza nu vreau sa-i dau apa la moara lui gogu ologu........" . Nu ti se pare ca jignesti acesti oameni care urla de disperare? cu ce sunt ei de vina ca nu muncesc? datile de lucru , porniti hardughi , faceti=o rentabila, platitii la zi si o sa vedeti ca nu va mai urla nimeni, dar este mult mai usor sa vorbesti din afara sau daca esti unul din  "oameni capabili si inteligenti" ca sa te citez si faci parte din cei 20+ de directori cu salariile alea nesimtite (si politice) platite probabil la zi. Daca sunt atat de multi "oameni capabili si inteligenti" de ce nu au facut nimica pana acum? de ce oare incerci sa opresti dreptul la libera exprimare a unor oameni obiditi? nu cumva ai vreun interes? Nu vezi ca in aceasta tara este la domneste  nesimtirea? nu vezi se emit legi si ordonante numai cu caracter de pacalire si asuprire a omului de rand? nu vezi ca in aceasta tara s-a instaurat o noua oranduire sociala (de fapt prima) SCLAVAGISMUL dar sub o forma moderna? Oare nu vezi ce au facut cu disponibilizatii? au dat ordonanta de guvern prin care se paseaza raspunderea platilor compensatorii din carca AJOFM si guvern doar la societate si au transferat drepturile salariale  in creanta. Ti-ai pus vreodata intrebarea in ce fel de stat traim? Un stat care nu stie altceva decat sa denatureze adevarul si sa manipuleze opinia publica in functie de interesele pe care le are. Vezi ca te contrazici pt. ca tot tu scriai " un pic de scandal s-au mai dat ceva maruntis", deci concluzia este ca daca le este sa zicem teama de ceva , le este teama de miscarile sociale pt. ca nu da bine la imagine (pt. ei). Faceti ce stiti voi mai bine ca e de facut , dar cred ca nu veti face nimic, doar vorbe ca asa ne-am nascut noi romani, lasi.