Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

DISPONIBILIZAT

#12357

2013-11-26 19:45

Daca asa imbarligati si incaierati oamenii bai astia de la victoria v-as lua cu parul la bataie de imbarligatori imputiti. Cum poti sa spui ba obsedatule ca disponibilizatii au tradat si suntem lasi, cand sti prea bine AM FOST DATI AFARA !!! Ma nenorocitule, betivule, sa ti se usuce mana si limba daca mai spui tampeniile astea. LA CAT AM MUNCIT SI CE IERNI AM PRINS IN COMBINAT jigodio n-ai nici muci in nas sa ti stergi, parazitule. Invidia si ura ta fata de noi disponibilizatii asta este propaganda voastra in combinat, hienelor. N-am plecat baaa de bine, am plecat ca era RAU . Nici noi nu am luat salariile ca si voi..., si noi am fost tot ca voi (si mai avem de luat  restante)...., si nu uitam si ne DOARE idiotule. Am plecat cu convingerea ca va fi bine si uite a cata iarna combinatul o primeste in PLIN NEPORNIT, idiotule. NE DOARE SI NE AFECTEAZA SI PE NOI, crezi ca avem multi bani si ne este bine in continuare...., cei drept ne vin 1500 lei, dar preferam sa fiu la munca in combinat sa am salariu nemernicule. Tie iti sta gandul numai la FURT, astia sunteti voi de la victoria , care numai la FURT va sta gandul, sa vi se usuce mana si limba de HOTI, care strigati la noi ca suntem hoti... N-am postat eu poza cu taiatul, dar iti transmit clar jigodie ca de ura celor din combinat nu scapati, cernevistilor mincinosi.

Raspunsuri


Musafir

#12390 Re:

2013-11-27 13:45:15

#12357: DISPONIBILIZAT -

Ai perfecta dreptate: nimeni nu cred ca este "bolnav" ca sa-si doreasca inchiderea combinatului. Dar nu putem sa ne facem ca nu vedem ceea ce este de vazut si de auzit ceea ce este de auzit. Dar ...

"Până una-alta, prin Vâlcea circulă deja, ironic, informaţia conform căreia de la 1 ianuarie 2014 se vor angaja pe platformă sudori-tăietori şi mecanici care să… dezafecteze combinatul condus acum de către argeşeanul Marius Pârvu.

Rămâne de văzut dacă se vor găsi investitori şi, mai ales, câte locuri de muncă vor genera ei. Nu cumva să genereze doar… fier vechi pentru centrele de colectare!"

 

Preluare articol publicat in ziarul "ARGESUL" - http://ziarulargesul.ro/22772-platformele-oltchim-si-arpechim-gemene-in-suferinta.html