Dorim vot prin corespondenta pentru românii din Diaspora

Quoted post


Autorul acestei petitii

#3 Re: Intrebare:

2013-10-09 21:02

#2: Luminita - Intrebare:

PETITIE ADRESATA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI : Cetatenii români din Diaspora sunt parte a natiunii române si au dreptul sa ia parte , prin votul lor , la alegerea celor ce vor hotarî destinul României . Fondurile trimise în tara de catre cetatenii români din diaspora reprezinta aproape 6 % din PIB-ul României . Dorim sa putem vota prin corespondenta la alegerile prezidentiale , euro-parlamentare si parlamentare . Distantele mari între centrele de vot si domiciliile cetatenilor români din Diaspora sunt o piedica în calea exercitarii acestui drept constitutional . NOI DORIM SA PUTEM VOTA PRIN CORESPONDENTA ! Politicienii care ne refuza acest drept dau dovada de lasitate si de frica fata de puterea vocilor celor peste 3 milioane de români din Diaspora . Celor care argumenteaza , în mod fals , ca nu platim impozite în România , noi le raspundem doar atât : Aduceti la PIB-ul tarii atât cât aducem noi !

Dragi parlamentari români , semnati alaturi de parlamentarii Miscarii Populare , proiectul de lege privind instaurarea votului prin corespondenta pentru cetatenii români din Diaspora !

 

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-10-09 21:14:12


hyperion

#125 Sustin petitia de vot prin corespondenta

2014-11-20 14:25:01

Doru T.

#131 Incorect!

2014-11-21 19:26:26

#3: - Re: Intrebare: 

 Bani virtuali ce se plimba prin economia tarii si sustin doar consumul autohton. Mai mult se pierde prin plecarea oamenilor din tara(nimic impotriva dealtfel/si eu am fost plecat) prin pierderi de venituri impozabile. Lasati o mai moale cu valva asta infecta. Ne am saturat de Basescu si jigodiile lui . Daca am avut curaj sa ramanem in tara asta va rog lasati ne sa gandim noi pentru noi